print_header(); ?> Обговорення футбольних матчів - Форум print_body(); ?>
Субота, 18.05.2024, 14:00
Вітаємо Вас Гість | RSS
ZatЯti
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Форум » Тестовий розділ » Форум » Обговорення футбольних матчів (Висловлюйтеся, радійте, сумуйте: без цього футболу нема...)
Обговорення футбольних матчів
DeKKeRДата: Середа, 26.11.2008, 12:32 | Повідомлення # 1
Майор
Група: Перевірені
Повідомлень: 98
Репутація: 2
Статус: Офлайн
Пропоную тут обговорювати все, що наболіло...

Добавлено (26.11.2008, 11:18)
---------------------------------------------
По вчорашньому: не розстроюйтесь, краще поржіть:
Команда подарила Игорю Суркису картины... Алиев поздравил Малевичем-\"Красный квадрат\") Сашка соскучился за привычной средой киевских дискотек-потолкаться,покричать
barbados (киев)
25.11.08 23:47

Добавлено (26.11.2008, 11:33)
---------------------------------------------
А ще порадували слова Сьоміна про відсутність досвіду:
Юный форвард «Арсенала» Джэк Уилшир стал самым молодым футболистом команды в истории, который выходил на поле в еврокубках.
Он заменил Карлоса Велу в матче против киевского «Динамо» на 77-й минуте. Таким образом, Уилшир вышел на поле в возрасте 16 лет и 329 дней.
До этого самым молодым «канониром» в Европе был Тео Уолкотт, который в возрасте 17 лет и 129 дней вышел в матче против загребского «Динамо» 23 августа 2006 года, сообщает официальный сайт клуба.

Добавлено (26.11.2008, 13:32)
---------------------------------------------
М-да, мало охочих поспілкуватися щодо футбольних баталій... sad


Dura lex sed lex.
 
SergeДата: Середа, 26.11.2008, 12:36 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Група: Перевірені
Повідомлень: 447
Репутація: 6
Статус: Офлайн
DeKKeR, тільки ти один і радієш... і сумуєш... і обговорюєш...

Футбол - моє життя!
 
Steven_GerrardДата: Середа, 26.11.2008, 13:55 | Повідомлення # 3
Полковник
Група: Перевірені
Повідомлень: 202
Репутація: 4
Статус: Офлайн
Ну що ж .... після вчорашнього тілько одне погано: Я не поставив на результат. (Віталіку телефончик тримай біля себе пліз dollar dollar dollar )
А все решта, як мінімум, не погано. Ну прграли .... ну і шо? Ви знаєте, після двох остатніх Ліг, я з повною зневірою починав дивитися цю лігу. Я, навідь, хотів щоб ДК і Шахта влітала .... на початках .... І, знаєте, думку поміняв .... про Динаму ..... тільки про Динаму ..... Шахті бажаю нічиєї з Базелем і погрому від Барси ... в 5 балонів .... ні в 7 ..... щоб забити остатній гвоздик в голову будулаю ....
А сьогодні вискажу свою думку про гру Динами з Арсом. Ні .... ну базара немає, що за 51% точних передач після першого тайму навідь Серьожа нам би вставив пістонів по самі нідерланди. Ну базара немає, що тупив новоспечений Кеп-румун Тібі. Ну базара немає, що Бангуренко троха тупо працює з м"ячиком .... до кінця не може зігратись з Алієвим-Мілевським. Базара немає, що наші так і не можуть навчитися грати на другому поверсі і при стандартах. Але це є погріхи, які можна (і треба) виправляти. Найгірше, в даній ситуації, я б відмітив тільки одне: повна відсутність кваліфікованих замін. Можливо підтягнуться: Корєєц, Гусєв, Мілош, Юссуф, Михалик. Малувато буде на цілий сезон.
А тепер про добре і дуже добре.
Перш за усе, відкриттям для мене стала гра Ассатіані! Страшний чувак. Бідолаха Ван Пірсі від грузіна втікав аж на свою половину поля. Без єдиної помилки. Кажуть універсал. А накуя там універсал здався? Пепе хороший захисник. Добре грає .... але раз на гру тупить .... Вот і цього разу тупанув ... і гол .... + вейсь час його проламували при стандартах. Так, для мене, центр захисту: Михалик - Ассатіані. Хрєн би хто пройшов. + Пепе на підхваті.
Друге за все, що мене просто положило: Розуміння один одного Алієва-Мілевського і ...... Єрьомінка .... Сцуко, як вони розкручували анголів в пів пасу .... практично кожна атака в їх виконанні ставила перед захистом Арсу практично невиповнимі задачі. Супер. Ще до них записати Гусєва і Бангуренка навчити грати в пас - ховайся танки. Порвуть будь-який захист.
Третє, що я помітив - це те, що якщо брати всіх гравців Арсу за 100% то слова "Сеск" і "Ван Персі" коментатором матчу були використані десь на 50%. Шо це означає? Та суперово зіграли ж всі наші. Перекрили повністю дихалку Арсу. ВСІ. Крім Сеска, який вейсь час пробував розкатувати м"ячик і Ван Персі, який багато рухався, а його стандарти - це щось дууууже небезпечне, решта Арсу вилетіла з гри.
Підсумовуючи, хочу сказати, що в наслідок цієї Ліги, я побачив світло в кінці тунелю .... добре доукомплектувавшись (прийде той же Кравченко + пару добрих гравців захисту-півзахисту) можне буде весною гарно поганяти в КУ .... не гірше ніж Зеніт, чи ЦСКА.
П.С. Дивився я той Зеніт .... І шо? Дані (30 євро), Аршавін (25 євро) і Погребняк (х.з. скільки євро) (в загальному десь на цілу команду Динамо буде) .... грали з таким собі Ювентусом .... в якого не менші проблемами ніж в Арсеналі ..... тіко щастя від бога, розслабленість Дель-П"єро і тупізм Кьєліні не дозволили винести Зеніта з поля з різницею в 4-5 голів .....
П.П.С. Вже тепер бачу, що в Динамі щось помінялось на краще .... тіко не в Шахті....


Thank you, Stеven
http://www.youtube.com/watch?v=KZJgr-LbNyE
 
SergeДата: Середа, 26.11.2008, 14:16 | Повідомлення # 4
Генерал-майор
Група: Перевірені
Повідомлень: 447
Репутація: 6
Статус: Офлайн
Steven_Gerrard, заєпався читати... Але написано непогано. Десь так само думаю...

Добавлено (26.11.2008, 15:16)
---------------------------------------------
P.S. Але стіко би не написав.... biggrin


Футбол - моє життя!
 
DeKKeRДата: Четвер, 27.11.2008, 09:09 | Повідомлення # 5
Майор
Група: Перевірені
Повідомлень: 98
Репутація: 2
Статус: Офлайн
Serge, геть ні фіга не пойняв з твого поста 13:36 wacko
Steven_Gerrard, я побачив світло в кінці тунелю. Головне, щоб тунель таки закінчився cool biggrin
А взагалі, думаю, якщо Динамо взимку зможе так само підсилитися, як після приходу Сьоміна (Бетао, Вукоєвіч, Єрьоменко?, Асатіані) + виздоровлють усі решта, то думаю, тунель той таки закінчиться.

Добавлено (27.11.2008, 10:07)
---------------------------------------------
Отож ПОБЄДА!
Красива, блін, хоч і запізніла. sad
Мої співчуття Ліонелю, так виглядає, будулай лишиться cool

Добавлено (27.11.2008, 10:09)
---------------------------------------------
Щодо матчу Дінама: почитав інтервю Заяєва, класно сказав:
"Алиев своим удалением все испортил. Я говорил, что он играет как блатной, и не отказываюсь от своих слов. За такие действия по отношению к арбитру, я бы просто подвесил бы Алиева за одно место.
Он не понимает, что играет за страну. Неужели считает себя спасителем? Я бы не штрафовал Алиева, я бы просто выгнал его из команды. Готов дать всю свою зарплату Милевскому и Алиеву, только чтобы они были людьми, чтобы замечали на поле партнеров, а не играли исключительно сами с собой и только для себя".


Dura lex sed lex.
 
КапаДата: Четвер, 27.11.2008, 09:53 | Повідомлення # 6
Полковник
Група: Перевірені
Повідомлень: 249
Репутація: 5
Статус: Офлайн
От Шахтар мені сподобався, хоча Базель і мертвєйший. Але думаю Будулая таки поміняють, одна гра не показник. В команди проблеми з психологією, як би пропустили перші, було б то шо і завжди. А забили, і понеслась. А такі проблеми може вирішити тільки новий тренер. dry

In vino veritas
 
DeKKeRДата: П'ятниця, 28.11.2008, 09:26 | Повідомлення # 7
Майор
Група: Перевірені
Повідомлень: 98
Репутація: 2
Статус: Офлайн
Думаю, мало хто сподівався, але це сталося! Дуже радий. Зараз тре почитати якісь звіти. Як вам Олімпіакос? А Мілан? Шкода Шевченка, чес кажучи...

Dura lex sed lex.
 
LionELДата: П'ятниця, 28.11.2008, 10:32 | Повідомлення # 8
Генералісимус
Група: Перевірені
Повідомлень: 241
Репутація: 5
Статус: Офлайн
Та, Метал порадував... При вісй моїй неприязні до Маркевича, мушу визнати - він сам прогресує, як тренер і команда, нарешті, вміє грати в Європі на РЕЗУЛЬТАТ! Це важливо. Бо якщо минулого року при красивій грі був виліт від Евертона, то сьогодні при тяганині - 4 очки в 2 матчах. Думаю, для нас краще другий варіант biggrin
По кротам.... Найбільше я боюсь, шоб ці 5-0 знову не затуманили очі донецькому пахану. Бо тоді кроти ше на рік залишаться максимум на тому рівні, на якому є зараз. Я так розумію він (рівень) мало кого влаштовує, але зміни робити Ахмєтов не спішить. Ну шо тут скажеш, гроші його і музику відповідно замовляє саме він. Але впевнений, шо якщо і робити зміну тренера, то лише зимою, коли в Україні довге міжсезоння і тренер має час щось вдіяти (приклад ДК - лишнє тому підтвердження). Літом, коли між чемпами місяць перерви, а в серпні вже єврокубки - такі речі робити не можна.


Я не знаю как жить, если смерть станет вдруг невозможной... (ДДТ)
 
DeKKeRДата: П'ятниця, 28.11.2008, 12:05 | Повідомлення # 9
Майор
Група: Перевірені
Повідомлень: 98
Репутація: 2
Статус: Офлайн
LionEL, а чого в тебе неприязне ставлення до Маркевича?
Шахта: я таки думаю, шо Ахметов не буде чекати до літа з тих причин, що ти назвав. Думаю, всі чутки щодо Луча про те, що він підшукав собі команду, мають грунт. Упевнений, що Ахметов уже підшукав собі нового тренера. Цілком вірогідно, що це буде Газаєв.


Dura lex sed lex.
 
SergeДата: П'ятниця, 28.11.2008, 12:09 | Повідомлення # 10
Генерал-майор
Група: Перевірені
Повідомлень: 447
Репутація: 6
Статус: Офлайн
А мені нема що сказати по Металу... Молодці, звичайно, що виграли, але через наше грьобане телебачення я навіть не зміг повтори подивитись. 5 разів пробував огляд дивитись, а там показують всякі лєві матчі, а по Металу тільки результат...

Футбол - моє життя!
 
DeKKeRДата: Четвер, 04.12.2008, 12:08 | Повідомлення # 11
Майор
Група: Перевірені
Повідомлень: 98
Репутація: 2
Статус: Офлайн
Як вам вчорашній Метал?
Не без везіння, але по грі справделиво, як на мене.
Головне, зимою не поскупитися і прикупитися...


Dura lex sed lex.
 
КапаДата: Четвер, 04.12.2008, 12:21 | Повідомлення # 12
Полковник
Група: Перевірені
Повідомлень: 249
Репутація: 5
Статус: Офлайн
Зіграли класно, нема боязні перед європейськими командами, а це головне. Цікаво на кого попадуть в 1/16. happy

In vino veritas
 
RomaДата: Четвер, 04.12.2008, 12:46 | Повідомлення # 13
Підполковник
Група: Перевірені
Повідомлень: 138
Репутація: 4
Статус: Офлайн
варіянти такі :
бордо
марсель
анартосіс
зеніт
ольборг
фіорентина

динамо і шахта їм ніяк не можуть попастись


Файне місто Тернопіль рулить!!!
 
LionELДата: Четвер, 04.12.2008, 12:59 | Повідомлення # 14
Генералісимус
Група: Перевірені
Повідомлень: 241
Репутація: 5
Статус: Офлайн
Roma,
Ну то якшо вони другі. Але шось я думаю, шо харьки ше й португалів прихлопнуть. І тоді - з трєтьою командою з груп КУЄФА... А якщо таки другі, то тут найкраще Ольборг, найгірше - Марсель (ІМХО)...


Я не знаю как жить, если смерть станет вдруг невозможной... (ДДТ)
 
SergeДата: Четвер, 04.12.2008, 13:02 | Повідомлення # 15
Генерал-майор
Група: Перевірені
Повідомлень: 447
Репутація: 6
Статус: Офлайн
Roma, впевнений? Я десь чув, що в 1/16 вже є така моджливість...
А, взагалі, Метал порадував. Нагадав Дніпро часів Кучеревського. Команда, яка ВМІЄ грати НА РЕЗУЛЬТАТ! Техніки і точності не дуже, але бажання - через край! Як вони гол святкували!!! Зимою трохи підсилитись не помішає, бо треба якось альтернативу Рикуну шукати... Ну й нападаючого ще одного треба, це 100%!


Футбол - моє життя!
 
Форум » Тестовий розділ » Форум » Обговорення футбольних матчів (Висловлюйтеся, радійте, сумуйте: без цього футболу нема...)
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz