Четвер, 25.04.2024, 23:55
Вітаємо Вас Гість | RSS
ZatЯti
Меню сайту
Форма входу
Календар новин
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Пошук
Друзі сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 69
Головна » 2010 » Вересень » 17 » Кубок Лева-2010!
Кубок Лева-2010!
21:18

В суботу, 18 вересня, у Львові відбувся турнір з великого футболу - Кубок Лева 2010. Цього року в ньому прийняли участь три команди: 

- КФ "Легіон" (Рівне)
- ФА "Хелсгруп" (Київ)
- КФ "ЗАТЯТІ" (Львів)

ЗАТЯТІ - ХЕЛСГРУП 1-1
------
ЗАТЯТІ - ЛЕГІОН 9-0
------
ХЕЛСГРУП - ЛЕГІОН 13-1 
------

Завдяки кращій різниці м"ячів володарем Кубка Лева-2010 стала команда "ХЕЛСГРУП" 


Кращий воротар: Doktor (ЗАТЯТІ) 

Кращий захисник: Vovchyk (ЗАТЯТІ) 

Кращий нападаючий: LionE! (ЗАТЯТІ) 

Кращий гравець: Кожадуб (ХЕЛСГРУП)

Чемпіон 3-го тайму- "Легіон" :)

---

 ЗАТЯТІ ЛЕГІОН ХЕЛСГРУП
№ DOKTOR№1 4ernomor (Одесса)Сакура
№2 OREST (NonStop)№3 SIGIL (Рівне)(C) Маестро
№6 ЧЕ ГЕВАРА№4 MFC (Рівне) Кожадуб 
№7 VOVCHYK №9 yigres 1 (Рівне) Юра 
№10 SERGE №11 Pirate (Одесса) Тёма 
№12 EL TORRO (Steven Gerard) №14 Тёма (Рівне) Опальков 
№13 LIONEL №15 Marakey (Рівне)  
№24 СТРАХ №19 Bug (Одесса)  
№33 МАРЧЕ №23 андрюха боярка (Рівне)  
№77 КАПА №28 Журавський (Рівне)  
№86 NAZARINIO№69 Viktor007 (Рівне)  
№ ШУРА №76 rovenskij (Рівне)  
№ Mel_Dlanod                    №77 LoGiSt (Рівне)                         
 № Demian (Коломия)  
  

 

ЗАТЯТІ - ХЕЛСГРУП 1-1

"Затяті" - Doktor, Orest, Че Гевара, Vovchyk, Serge, LionE!, Страх, Марче (Mel_Dlanod), Капа, Nazarinio, Шура

0:1 Опальков ("Х") 
1:1 Serge ("З")

На гру наша команда не тільки не змогла виставити найсильніший гравців, а ще й не мала можливості варіантів складу через фактично відсутньої лави запасних. Гра для ЗАТЯТИХ розпочалася  - гірше не придумаєш - з гола у власні ворота. Мало того - команда суперника у перші хвилини повністю перегравала наш півзахист, наші захисники давали багато простору нападникам ХЕЛСГРУП. Нам ніяк не вдавалось надовго зачепитись за м"яч, через що нервували і нічого не змогли створити в атаці. Здавалося, що ми не тільки не здобудемо позитивного результату в цій грі, але й можемо зазнати розгромної поразки. Та, ближче до середини першого тайму, нам вдалося не тільки вирівняти гру, а й провести кілька небезпечних атак. Однак поспішні дії в завершальній фазі цих атак не дозволяли довести їх до логічного закінчення. Весь перший тайм пройшов в напруженій позиційній боротьбі, команди почергово атакували, та більше помилок захисту жодної з команд в цьому таймі не було. Перерва дозволила ЗАТЯТИМ перевести подих, проаналізувати помилки та знайти шляхи до їх усунення. Все це відразу ж принесло результат. Через кілька хвилин після початку другого тайму вдале добивання після подачі кутового дозволило ЗАТЯТИМ зрівняти рахунок в матчі. Більше того, ініціатива перейшла до ніг нашої команди. Раз-по-раз наші нападники втікали в швидкі контратаки і тільки майстерність захисників та голкіпера ХЕЛСГРУП не дозволяли ЗАТЯТИМ забити переможний гол. Варто відзначити, що в складі суперника було кілька гравців, що пройшли дуже хорошу футбольну школу. Однак було видно, що в команді не має забивного форварда. Та й наші захисники на чолі з незворушним Вовчиком та його помічником - пожежником Че - цього дня, як мінімум в другому таймі діяли досить вдало. Не менш напружена, аніж в першому таймі гра, незважаючи на всі зусилля гравців обох команд, принесла в підсумку нічийний результат - 1-1. Дуже цікава гра, в якій, як виявилось пізніше, визначився володар Кубку Лева 2010.

---

ЗАТЯТІ - ЛЕГІОН 9-0

"Затяті" - Doktor, Orest, Че Гевара, Vovchyk, El Torro, LionE!, Страх, Mel_Dlanod, Капа, Nazarinio, Шура

Nazarinio - 3 ("З")
Vovchyk - 1 ("З")
LionE! - 4 ("З") 
Шура - 1 ("З")

---

ХЕЛСГРУП - ЛЕГІОН 13-1

1:0 Сакура 
2:0 Маестро 
3:0 Кожадуб 
4:0 Кожадуб 
5:0 Юра 
6:0 Маестро 
7:0 Кожадуб 
8:0 Опальков 
9:0 Маестро 
10:0 Кожадуб 
11:0 Гец 
11:1 Тёма 
12:1 Опальков 
13:1 Гец

---

Також пропонуємо вашій увазі Звіт КЛ-2010 від MFC(Рівне)

==================================================

Газета "Легіон_ТеБе"

==================================================

Незважаючи на світову кризу наш часопис зміг відрядити кореспондента на матчі нашої чудової, неповторної і просто капец якої бомбезної команди у Львів на футбольний турнір. 
Самі Журналісти в якості 1-ї людини прибули ще за довго до турніру, а саме в четер, причиною був матч місцевих Карпат в Лізі Європи з Дортмундською Борусією. 
Матч залишив неповторні враження, Львівські леви програючи походу матчу 0-2 зуміли переломити хід гри нетільки зрівняти рахунок але й вийти вперід 3-2, але нажаль провалили кінцівку матчу, і Німаки зуміли поїхати в Бундес з 3-ма очками. 
Поряд сиділи суперники Легіона "Ліонель" і голкіпер Затятих (він стояв на воротах на Рівненському турнірі), разом вболівали, переживали, дуріли і затримували подих від феєричної гри двох команд. Матч скінчився, дружньо потиснули один одному руки і розїхались по домівках.
Потрохи час тікав і добігала довгоочікувана субота і приїзд нашого Легіона до Львова. Близько пів на сьому суботнього ранку продзвенів дзвінок - на телефоні маячила пляшка пифка і напис ВІтОк - "Легіон" був вже близько, "МИ за 30 км від Львова - вставай і зустрічай нас"!!! пролунало - я щось мугикнув і потусив збиратись. За годину ми зустрілись з хлопаками на кільці при вїзді до Львова - атмосфера панувала - чудова всі були позитивно налаштовані - трохи йопкались через відсутність сонця. Водій дав газу і ми за декілька хвилин прибули до місця проведення футбольного турні - на футбольне поле в Дорошеві. 
За кілька хвилин прийшов відповідальний за ворота і ми зуміли заїхати на територію стадіона. Веселоші жарти, підколки лунали звідусіль, КЕП - розповідав де кому грати - малював нікому незрозумілі схеми на упаковці від компакт дика, тикав пальцем на поле і казав що де і кому робити - всі чемно стояли біля нього утворивши живе коло і слухали слухали.... 
Далі потрохи почали підїжджати команди учасники турніру - Львівяни і Кияни. На той час наші легіонери потроху бігали по полю, розігрували незрумілі комбінації, тим часом кеп - пішов тягнути жереб - ми пропускали першу гру і грали спарку, спочатку Легіон - Затяті, а потім "Легіон" - "ХелсГруп". 
Грали весело з "ізюмінкою", сповідували атакуючий стиль - тому так багато і напускали ))) 
В матчі з киянами - феєричну гру провів наш КЕП, тягнув неймовірні мячі, відбивав пенальті, перегравав 1 в 1, підключався в атаку і це при тому що він був на воротах. Одним словом був лідером і вів за собою. Варто відзначити чудову розіграну комбінацію з центра поля між Тємою і Журавським - після якого був забитий мяч. Пірат - невтомно бігав відпрацьовував у захисті, боровся в центрі, намагався перевести гру вперід, давав неоціненні поради в перервах між таймами і разом з кепом налаштовував на матч. Наші Одесити героїчно захищали ворота на протязі 2-х матчів - але нажаль відчувався брак зіграності. Загалом всі молодці - всі боролись і старались, викладались на повну. Вкінці турніру всі були стомлені, брудні і виснажені - виступили, виклались - результат, херовий однозначно, але не можна дорікнути нікому що він не боровся чи не старався. Будемо тренуватись, адже рухатись є куди. 
Далі було нагородження, душ, поїздка на ВисокийЗамок і 3-ій тайм.

==================================================

Переглядів: 1371 | Додав: Serge | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
10.11.2012
1. Fanni [Матеріал]
Gee whiz, and I thuohgt this would be hard to find out.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz