Субота, 04.05.2024, 07:14
Вітаємо Вас Гість | RSS
ZatЯti
Меню сайту
Форма входу
Календар новин
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Друзі сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 69
Головна » 2009 » Березень » 17 » ЧИСТО АНГЛІЙСЬКИЙ ФУТБОЛ
ЧИСТО АНГЛІЙСЬКИЙ ФУТБОЛ
10:47

«ЗАТЯТІ» (ЛЬВІВ) - ЛОКОМОТИВ-ЛЛРЗ (ЛЬВІВ) - 5-6
 
«ЗАТЯТІ» - Geroin – Serge (к), Перун, Назар, Nazarinio86 – Seraphim2005, Semmi Eto, LionE!, Quant Kamikadze

 

Голи: Nazarinio86, (3); Serge, (11); Назар, (38, 39, 40) – Охримович, (9, 29); Яришик, (11, 39); Бучко, (34); Василів, (37)

 

Коли ми вживаємо ці слова, зазвичай маємо на увазі високі швидкості, запеклу боротьбу на кожному клаптику футбольного майданчика, гру на зустрічних курсах з першої і до останньої хвилини, шалені емоції, що вирують на полі протягом всієї гри. І саме всі ці складові частини англійського варіанту гри в футбол мали змогу побачити глядачі, що завітали в суботу, 14 березня до Палацу Спорту «Галичина» на перегляд гри чемпіонату Львівщини з міні-футболу між командами «ЗАТЯТІ» та «ЛОКОМОТИВ-ЛЛРЗ». Але тут все відбулось на міні-футбольному майданчику. Проте, про все по-порядку.

На гру з «Локомотивом» ми змогли виставити майже оптимальний склад. Не змогли розраховувати лише на Yorik’a, котрий, за сімейними обставинами, змушений був пропустити цю гру та на Dorika, котрий ще не встиг  відновитись після травми.

Зробивши висновки з нашої попередньої зустрічі з «Локомотивом», ми зробили деякі зміни в тактиці на гру. І до певного часу це працювало. Гра почалася з позиційної гри обох команд, коли обидва суперники намагалися до вірного розіграти м’яч, без потреби не ризикуючи в захисті. Вже на 3-тій хвилині така гра принесла успіх нашій команді. Nazarinio86 індивідуально вдало завершив командні дії, з 7-ми метрів по центру воріт пробивши точно в праву від себе дев’ятку воріт суперника! Після забитого голу гра точилася переважно в центрі майданчика, інколи завершуючись гострими випадами однієї чи іншої команди. Ситуація змінилася на 9-тій хвилині, коли гравець «Локомотива» зумів замкнути простріл з флангу, який не змогли заблокувати троє(!) наших гравців! А ще через дві хвилини секундна розслабленість гравців нашого захисту призвела до другого голу у наші ворота. Ще один, здавалося б, нескладний простріл не зумів заблокувати Serge і гравець суперника, вискочивши із-за його спини, переправив м’яч у ворота «ЗАТЯТИХ». 1-2... Але ми відразу ж зуміли вирівняти і ситуацію на полі, і рахунок. Чудова комбінація в два дотики і Serge залишилося лише підставити ногу! 2-2! Після цього «Локомотив» вирішив зіграти в п’ять гравців. Та в першому таймі така тактика не принесла їм успіху. Більше того, через грубий фол на LionE! було вилучено одоного з гравців «Локомотива». Та нам не вдалося використати свою перевагу в гравцях. Перший тайм так і закінчився – 2-2. На жаль, перерва не пішла на користь нашій команді. Як підмітив один із вболівальників, команда на гру після перерви вийшла неприпустимо розслабленою. Інакше чим можна пояснити той факт, що не вдалося використати 2 чудових виходи 3 в 1 і 3 в 2? А момент Serge, котрий підхопив м’яча в центрі поля, вийшов віч-на-віч з голкіпером суперника і, замість чіткого удару в кут воріт, пробив на силу точно йому в руки? «Локомотив», натомість, своїх шансів не втрачав. Розіграш кутового, знову три (!) наші гравці не зуміли перехопити м’яч і гравець суперника спокійно переправляє м’яча у наші ворота... «ЗАТЯТІ» кинулись відігруватись, але в атаці вже нічого не виходило. Натомість пропустили ще один гол... 2-4... А через кілька хвилин за дві жовті картки було вилучено вже ключового гравця нашої команди. І відразу ж гра 5 в 3 принесла успіх команді «Локомотив». 2-5. Та в цей важкий момент наша команда зуміла зібратись. Роль лідера взяв на себе Назар. Саме його влучний удар скоротив відставання в рахунку – 3-5. І, хоча, суперник зумів ще раз відзначитись, наша команда не зупинялась! Останні 1,5 хвилини пройшли за нашої тотальної переваги! Назар за рахунок власних індивідуальних дій зумів ще двічі засмутити голкіпера «Локомотива», причому другий м’яч провів із 6-тиметрового штрафного, призначеного за гру рукою одного з гравців суперника. 5-6, але за 12 секунд до фінальної сирени... За час, що залишився, зрівняти рахунок змоги уже не було...

 

Наша запекла гра з «Локомотивом» передалася і наступним учасникам футбольного суботнього вечора.

Після нашого поєдинку з «Локомотивом» відбулось ще два матчі - «МЕРКУРІЙ» - ДЮСШ «ЕНЕРГІЯ» і «ЗОЛОТИЙ ЛИМОН» - «ПАВУК». І в обох на майданчику точилася запекла боротьба. В першій грі «Меркурій» вів по ходу матчу 4-0, але юні енергетики зуміли переламати хід гри і забили 3 м’ячі! Більше того, мали нагоду забити і четвертий, але не вдалося. А в грі «Золотий Лимон» - «Павук» на майданчику кипіли такі пристрасті, що довелося кілька разів зупиняти перебіг поєдинку. Жодна з команд не хотіла поступатись. Досвідчені гравці обох команд не шкодували ні себе, ні суперника. «Золотий Лимон» за рахунок вищої командної швидкості спочатку просто таки нокаутував суперника. І лише при рахунку 6-2 на користь «лимонних», гравці «Павука» знайшли слабке місце в складі свого суперника – голкіпер «Золотого Лимона» не вирізнявся надійністю в захисті власних воріт і рахунок, за 10 (!) хвилин до завершення гри став 6-6!!! На майданчику пристрасті почали просто закипати, особливо, коли «лимонні» вийшли вперед – 7-6. Такий рахунок зберігся до фінальної сирени. Чудова, напружена і цікава гра.

До речі – «Золотий Лимон» - наш наступний суперник.
Переглядів: 1928 | Додав: zatjati | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 3
17.03.2009
3. Дорош Назарій (Dorik) [Матеріал]
А хитрун, вже виправився!!!! biggrin biggrin biggrin

17.03.2009
2. Сергій (Serge) [Матеріал]
Dorik
Де? А причому тут я? biggrin biggrin biggrin

17.03.2009
1. Дорош Назарій (Dorik) [Матеріал]
Сєрий я шо то за команда Лолотий лимон??? biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz