Субота, 04.05.2024, 01:59
Вітаємо Вас Гість | RSS
ZatЯti
Меню сайту
Форма входу
Календар новин
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Друзі сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 69
Головна » 2009 » Березень » 3 » "ЗАТЯТІ" (ЛЬВІВ) - ВОЛОДАРІ ІІ-го КУБКА РІВНОГО!
"ЗАТЯТІ" (ЛЬВІВ) - ВОЛОДАРІ ІІ-го КУБКА РІВНОГО!
22:59
28 лютого Затяті (Львів) вдруге поспіль стали переможцями турніру в Рівному!
Ця зустріч в Рівному стала вже доброю традицією, яка дозволяє форумчанам вкотре зустрітись для приємного спілкування. Перший турнір, як висловився один з київських форумчан, високо підняв планку організації і проведення цього дійства, а другий лише підтвердив те, що в це місто, завдяки організаторам (Вадиму і Лазіку), завжди буде бажання повернутися. Особисто для нашої команди - поїздка в Рівне завжди була і буде в радість. Ну а як інакше, якщо три кубки (враховуючи літній турнір), ми звідти вже привезли? :-)
Звичайно, після перемоги в Києві, львів'янам хотілося довести всім і в першу чергу самим собі, що та перемога, як і здобутий І Кубок Рівного - були невипадковими. Саме за черговою звитягою і вирушила наша команда до своїх добрих друзів з ПТПІ. Радувало, що участь у цьому турнірі візьмуть вже 6 команд (крім нас, це організатори ПТПІ, Київ, "Ронкадор", Одеса і Дніпропетровськ).
Після доволі важкої (погодні умови), але веселої дороги, "Затяті" прибули до Рівного, де ще до приїзду їх жереб розприділив у групу до господарів та київського "Ронкадору". Після короткої розминки ми почали свій перший матч на турнірі. Не можна сказати, що гра для нас виявилась надто важкою. Уже на 3-тій хвилині матчу рахунок був 2-0 на нашу користь. Фінальний свисток зафіксував впевнену нашу перемогу: 12-1. Але хочеться відмітити те, що хлопці з ПТПІ на жодну мить не опускали рук і билися до останньої секунди. Голи у нашій команді забивали - Nazarinio (3), Dorik (3), Lionel (3), Vovchyk, Kym і 1 автогол.  Після такого вдалого початку на матч з киянами  "Затяті" вийшли в дещо розслабленому стані. Звідси якась невпевненість в наших діях і певний хаос в побудові гри. Хоча не зважаючи на це ми повели у рахунку 2-0. Але кияни зуміли швидко скоротити відставання. Лише тоді, ми зуміли прийти до тями і  нав'язати супернику свою гру. У другому таймі наша команда вже більше думала про фінал, а тому киянам доволі часто вдавалося тубувати наш захист. Остаточний рахунок зустрічі: 7-2 (Nazarinio (2), Vovchyk, Serge, Seraphim (2), Lionel). Cпостерігаючи за перепетіями в іншій групі, більшість з нас була впевнена, що у фіналі доведеться зустрітися з одеситами, яких в останньому матчі з Дніпропетровськом влаштовувала навіть нічия. Але дніпровці проявили сильний характер і волю до перемоги і здобули переконливу перемогу 5-1. А це означало лише одне - перша (!!!) гра за історію існування нашої команди з дніпропетроцями. Зразу ж згадався турнір у Києві, де лише якась зла сила не дозволила відбутися грі між нами у фіналі.
До останньої гри турніру ми підійшли максимально зконцентрованими. Зрозуміло було, що все ж команда Дніпропетровська дасть нам бій. Видно було, що їхні гравці прагнули перемоги на турнірі, як мінімум, не менше, ніж ми. Але... Чи то хлопці з берегів Дніпра перегоріли, чи то ми були на висоті, чи все разом, але вже перші хвилини фінальної гри вбили інтригу. Доволі швидко рахунок став 3-0. "Затяті" впевнено контролювали гру, м'яч тримався у нас більше, регулярно створювалися моменти біля воріт суперника, а це призвело вже до 5-0. І навіть забитий дніпрянами м'яч престижу не змінив перебігу подій на полі. Остаточний рахунок матчу: 8-1 (Nazarinio (2), Dorik, Lionel (3), Seraphim, Serge). Все!!! Ми знову перомогли!!!
Ну а далі був незабутній "третій тайм". Веселе, дружнє спілкування між всіма командами. Старі і нові друзі! Пісні під горілочку і хорошу закуску! Ех, як скоро пролетів час... :-( Але нічого... Рівне, "Затяті" обов'язково повернуться сюди за своїм черговим кубком! :-)
 
Склад "Затяті" (Львів) на ІІ Кубку Рівного:
 
1.Cassy Willson - воротар
10. Serge - капітан команди
86. Nazarinio
27. Dorik
23. Seraphim
7. Vovchyk
12. Steven Gerard
15. Arkanoid
13. Lionel
б/н Кум
Ну і підтримував команду на турнірі - Dekker, якому травма спини не дала можливість зіграти, але який мужньо взяв на себе обов"язки фотокореспондента!
Переглядів: 3873 | Додав: zatjati | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 9
06.03.2009
9. Сергій (Serge) [Матеріал]
Рома (Roma)
Та б"єм скільки лізе biggrin

06.03.2009
8. Рома (Roma) [Матеріал]
Віталій (LionEL)
9-0 7-2 7-3 12-1
блін скіко мона angry angry angry
просиш їх -не кидайте так багато - нє навмисне позабивають купу голів і потім як той фірман - я не винуватий то всьо мої ноги, ми не хтіли але ранкадору ми аж 7 забили а вам всього 12 - тре було і їм стіко накидати а то вже дуже вони погнали з нас на офрумі шо самий розгромний рахунок.
інетресно якби вони там 15-1 попали чи б писали таку ахінею.
прийде ще час коли в мене буде банда не гірше затятих і побачим хто кого тоді tongue fudge

05.03.2009
7. Віталій (LionEL) [Матеріал]
2Рома (Roma)
Ну, як завжди, з твого боку неконструктивна критика angry
Я шо писав шо ми до 28 виграли 3 кубки? Де ти то вичитав? Мав на увазі загальну кількість. Бачу тобі ті 12-1 не дають спокійно жити... biggrin

04.03.2009
6. Рома (Roma) [Матеріал]
Ну а як інакше, якщо три кубки (враховуючи літній турнір), ми звідти вже привезли? :-)
ніфіга -ви там до 28 числа лише 2 кубка здобули biggrin .
шось в віталіка з математикою неправильно biggrin

04.03.2009
5. Steven_Gerrard (Steven_Gerrard) [Матеріал]
"А так, завтра ту бочечку пивка після футбольчика маємо попробувати!"
Сергій
А то не факт! biggrin biggrin biggrin biggrin

04.03.2009
4. Сергій (Serge) [Матеріал]
камікадзе, то залежно з якої сторони глянути! А так, завтра ту бочечку пивка після футбольчика маємо попробувати! biggrin

04.03.2009
3. камікадзе [Матеріал]
Просвітіть будь-ласка, кубок на фотці зліва чи справа:-)

04.03.2009
2 Олександр (chuba)
Дякуємо!

04.03.2009
1. Олександр (chuba) [Матеріал]
З перемогою, друзі!!! Ви найкращі в юа-футбол!!! biggrin

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz