П'ятниця, 03.05.2024, 05:40
Вітаємо Вас Гість | RSS
ZatЯti
Меню сайту
Форма входу
Календар новин
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Пошук
Друзі сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 69
Головна » 2009 » Лютий » 6 » «ЗАТЯТІ» (ЛЬВІВ) – «ЗОЛОТИЙ ЛИМОН» (ЛЬВІВ)
«ЗАТЯТІ» (ЛЬВІВ) – «ЗОЛОТИЙ ЛИМОН» (ЛЬВІВ)
19:16

  «ЗАТЯТІ» (ЛЬВІВ) – «ЗОЛОТИЙ ЛИМОН» (ЛЬВІВ) 3-11

08 лютого 2009р., м. Львів, ПС "Галичина", 19.00

 Голи: Serge, (16, 32); Назар, (22) – Маковський, (3, 4, 10); Левик, (12, 31, 39, 40); Костін, (27, 28); Угрина, (29, 32).

Попередження: Serge («З»)

 

«ЗАТЯТІ» Geroin Serge(к), Vovchyk, Назар, LionE! – Перун, Semmi Eto, Dorik Cassy Willson   

 

Формуючи склад на звітну гру, ЗАТЯТІ не могли розраховувати на ряд своїх найкращих гравців. Nazarinio86, Yorik, Seraphim, Шаранюк, Quant – ось неповний список ЗАТЯТИХ, що в силу тих чи інших причин не змогли взяти участь в грі проти «Золотого Лимона». До команди повернувся, трохи підлікувавши травмовану ногу, LionE!, але це було вимушене повернення. Як згодом виявилося, зазнавши таких суттєвих змін в захисній та атакуючих ланках,  ЗАТЯТІ не могли претендувати на інший підсумок цієї зустрічі. Але про все по порядку.

Перший тайм команда розпочала в такому складі: Geroin Serge(к), Vovchyk, Назар, LionE! На жаль, незважаючи на передматчеві настанови, зіграти якомога щільніше, зустрічаючи суперника ближче до власних воріт, гравці нашої команди розпочали зайвий пресинг ледь не по цілому майданчику. Цим одразу ж скористалися технічний та мобільний супротивник. Неквапливий розіграш м’яча поблизу власних воріт, гострий пас врозріз на хід гравцю атаки, простріл, і перший м’яч влітає в ближній кут наших воріт. Через хвилину аналогічна атака і рахунок вже 0-2. Йшла тільки 4 хвилина матчу... ЗАТЯТІ змогли організувати власну гру, намагаючись розіграти м’яч до вірного. Але м’яч вперто не йшов у ворота, то пролітаючи у лічених сантиметрах від стійки воріт, то потрапляючи у воротаря, який впевнено підстраховував своїх партнерів. Витримавши наш атакувальний порив, гравці «Золотого Лимона» знову почали диктувати свою гру на майданчику. Аналогічні комбінації, з яких забивались перші два голи призводять до ще двох голів у наші ворота. На додачу до всього зазнав ушкодження ще й наш голкіпер Geroin Тільки після того як рахунок став 0-4, ЗАТЯТІ змогли провести один гол у відповідь. Serge вдався удар з-під ноги захисника і м’яч влетів у ближній кут воріт «Золотого Лимона». 1-4, перерва.

На другий тайм ЗАТЯТІ вийшли в дещо зміненому складі: Geroin – Перун, Semmi Eto, Dorik, Назар. Це принесло свої плоди. Через дві хвилини після початку другого тайму, Назар, завдяки своїм індивідуальним діям відірвався від захисників і влучно пробив у ближній кут. 2-4. Варто відзначити, що в ці хвилини вся гострота біля воріт суперника виникала тільки після індивідуальних дій Назар’а. Зміна складів, на майданчику четвірка Serge, Перун, Назар, LionE!. Точиться позиційна боротьба, але різко піднявши темп гри, гравці «Золотого Лимона» забивають свій 5-тий гол. Знову зміна складів, два неточних паси в розрахунку на Назара і ще 2 м’ячі побували в наших воротах... 2-7 і гра зроблена... Заміна травмованого Geroin’а. Місце в рамці зайняв Cassy Willson. Але остаточна розгубленість при грі в захисті, поспішні дії при розвитку власних атакувальних дій, коли замість впевненого розіграшу м’яча до вірного йшла його малозрозуміла втрата, призвели до 8-го і 9-го м’ячів у ворота ЗАТЯТИХ... В той момент, незважаючи на максимальну самовіддачу кожного гравця команди, ГРИ НЕ БУЛО! Вдалася, щоправда одна комбінація, після якої було забито третій гол ЗАТЯТИХ, комбінація, яка стала уособленням тієї гри, до якої потрібно прагнути, але, на жаль, це був останній світлий момент в похмурій кінцівці гри. Відверто знущальними стали десятий і одинадцятий голи у ворота ЗАТЯТИХ...

Після гри не було звичних обговорень ігрових моментів, всі сили та емоції залишились на майданчику... Хтось полишив спорткомплекс, хтось залишився спостерігати за іще однією грою чемпіонату Львівщини з міні-футболу між командами «Локомотив ЛЛРЗ» - «Меркурій». Спільним в той момент було одне – розуміння того, що ТАКЕ повторитись більше НЕ МОЖЕ! Це розуміють ВСІ і докладуть до цього ВСІХ зусиль!

Команда зараз нагадує маленьку дитину, яка, щойно зіп’явшись на ноги, намагається відразу ж побігти, не навчившись навіть добре ходити... Але ця дитина має гарних вчителів, вона бачить, як бігають інші і, крок за кроком, повторює їхні рухи. Нехай не так швидко, як цього хотілося б. Нехай кожен крок дається вкрай важко. Нехай після кожного кроку відбувається болюче падіння. Нехай набиваються синці та гулі, але ця дитина РУХАЄТЬСЯ ВПЕРЕД! Не опускаймо руки! Не впадаймо у відчай! Не залишаймо на півдорозі початої справи! Краще, зціпивши зуби, зробити ще один крок, і ще, і ще один, і ще... до своєї мети... РАЗОМ! ДО ПЕРЕМОГИ!

 

 «Локомотив ЛЛРЗ» - «Меркурій» 0-4

Переглядів: 5224 | Додав: Serge | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 1
08.02.2009
1. Вадим (vvv) [Матеріал]
Бажаю вам всім хлопці у сьогодняшній грі тільки перемоги! cranky Розгроміть цих лимонівців!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz