Четвер, 02.05.2024, 19:06
Вітаємо Вас Гість | RSS
ZatЯti
Меню сайту
Форма входу
Календар новин
«  Грудень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Друзі сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 69
Головна » 2008 » Грудень » 22 » ЛЬВІВСЬКІ “ЗАТЯТІ” СИЛЬНІШІ В УКРАЇНІ!
ЛЬВІВСЬКІ “ЗАТЯТІ” СИЛЬНІШІ В УКРАЇНІ!
13:08
Перемогою львівської команди “Затяті” завершився другий турнір з міні-футболу під назвою Umbro ua-football. Команда ж, у якій грали представники нашого міста, посіла останнє місце у своїй підгрупі, здобувши перемогу лише у поєдинку за втішну “не останню” сходинку.  Зимова перерва у чемпіонатах України, як правило, не залишає свій відбиток на світі міні-футбольному. Оскільки матчі проходять у залах, це дозволяє робити змагання незалежними від примх погоди.
 
 Одним із таких турнірів став вже традиційний зимовий кубок Umbro ua-football.
 
ПТПІ не останні... 

Раз у рік, у грудні, читачі футбольного порталу ua-football.com, розділені за географічним принципом, збираються разом, щоб визначити в очних двобоях сильнішого. Місцем збору, як правило, стає серце країни — столиця Київ. Хоча Тернопіль особистою командою на турнірі не представлений, та все ж четверо гравців із нашого міста беруть участь у збірній команді ПТПІ.

Минулоріч сильнішою була одеська команда “Пірати”, однак цього року свої повноваження переможців їм довелось скласти. Заявку турніру склали збірні команди міст Одеса, Дніпропетровськ, Донецьк, Харків, Львів, Запоріжжя, Суми, Кривий ріг, два представники міста Київ, збірна ПТПІ і команда “Друзі Черепіна”, у склад якої ввійшли відомі журналісти Павло Черепін, Павло Булах, Ігор Циганик, виконавчий директор ПФЛ Святослав Сирота та інші. Команді ПТПІ, у складі якої грали наші представники, у ігровому плані довго жити не довелось – потрапивши в одну групу із Запоріжжям та Одесою і зазнавши двох поразок із рахунком 2:4 та 0:4 відповідно, команді довелося провести лише втішний поєдинок із такими ж невдахами другої групи – збірною Харкова, і успішно їх розгромити – 8:0.

Півфінальна драма
 
У чвертьфінальних парах “Друзі Черепіна” розгромили Одесу: 6:2, львівські “Затяті” – Запоріжжя: 4:0, Донецьк – Київ: 6:2, Дніпропетровськ – Суми: 4:0. 
Півфінальні пари склали дуети “Затяті” Львів–Донецьк і “Друзі Черепіна”–Дніпропетровськ. У першому поєдинку інтрига зберігалась лише до кінця першого тайму, коли “Затяті”, поступаючись у ході гри 0:1, зуміли переламати хід поєдинку і вийти вперед — 2:1. У другому ж таймі вже без зайвих проблем вони довели свою перевагу до 6:1, а вже на останніх хвилинах пропустили ще два голи у свої ворота, встановивши остаточний підсумок 6:3 на свою користь. На відміну від першого, другий матч став справжньою окрасою всього турніру.

Команда з Дніпропетровська у першому таймі завдала три нищівних удари по “Друзях Черепіна”, фактично переграючи їх у всіх компонентах гри. 3:0 після першої 15-хвилинки дозволив “дніпрянам” розслабитись, і це зіграло з ними злий жарт. Упродовж першої 10-хвилиники “Друзі” зробили, як здавалось, неможливе — відновили статус-кво 3:3. Та і це ще не був кінець. За дві хвилини до кінця гри збірна Дніпропетровська скористалась помилкою суперників у захисті і, здавалось, остаточно вийшла вперед – 4:3. Однак гра триває до фінального свистка і “Друзі Черепіна” це довели. Один із гравців взяв ініціативу на себе, “накрутивши” трьох “дніпрян” із гострого кута, завдав удару у ворота, на який найменше очікував кіпер – 4:4! А до кінця залишалось всього лише декілька секунд... У серії післяматчевих пенальті більш фартовою була команда Павла Черепіна – 4:3, і саме “Друзі” вийшли до фіналу.

Проте боротьби у ньому не вийшло – львівські “Затяті” перемогли 6:1. Таким чином, другий зимовий кубок Umbro ua-football відправився на Західну Україну. Вслід за перемогою у Франківському турнірі “Затяті” довели, що вони сильніші і у загальноукраїнському турнірі у Києві, у сумі забивши у ворота суперників 27 м’ячів, при чому, пропустили хлопці лише 5.

Тернопіль 2008-12-12 16:28:37

Переглядів: 1431 | Додав: zatjati | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
22.12.2008
1. Віталій (LionEL) [Матеріал]
respect

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz