Четвер, 02.05.2024, 23:25
Вітаємо Вас Гість | RSS
ZatЯti
Меню сайту
Форма входу
Календар новин
«  Грудень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Друзі сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 69
Головна » 2008 » Грудень » 15 » ПОРАЗКА, ЯКОЇ НЕ ЗАСЛУГОВУВАЛИ
ПОРАЗКА, ЯКОЇ НЕ ЗАСЛУГОВУВАЛИ
11:03
Якби хтось сказав на хвилині, десь так, на 15-тій-17-тій першого тайму остаточний рахунок матчу між командами «ЗАТЯТІ» - «РІК-АВТО», мало хто із глядачів, що прийшли в спорткомплекс «Будівельник» підтримати в цей пізній суботній вечір свої улюблені команди, повірили б у нього. Настільки добре виглядали обидві команди, щільно граючи персонально, однаково надійно граючи в захисті та, однаково гостро, відповідаючи в атаці. Гра вдавалася обидвом командам!  
 
 
 
 
ЗАТЯТІ, розпочавши гру, дещо зміненою, порівняно із Другим Зимовим Кубком UA-Football, першою четвіркою, у складі Seraphim, Serge, Quant, LionE!. Тим не менше, почали одразу ж гостро відповідати на гру суперника.

Проте, якась, тепер уже, зрозуміла невпевненість у власних силах, зводила нанівець власні атакувальні зусилля. Супернику ж, аналогічні дії, вдавалося доводити до більш небезпечних розіграшів м’яча, один з яких, на 18-тій хвилині першого тайму вдалося втілити у перший гол у ворота ЗАТЯТИХ. Незабаром, банальний розіграш м’яча з аута дозволив команді гостей подвоїти рахунок... І це все сталося за якихось 1,5 хвилини... Свисток на перерву застав ЗАТЯТИХ в черговій атаці на ворота гостей. 0-2 після першого тайму, невелике розчарування в стані ЗАТЯТИХ, і велике відчуття втоми...

Все ж таки, грати проти команди, що складається з професійних футболістів, складом, в якому відсутні далеко не останні атакувальні гравці ЗАТЯТИХ - Шаранюк, Назар, Yorik, Nazarinio86, досить важко. Початок другого тайму це засвідчив. Холодним душем для команди ЗАТЯТИХ стали перші три! хвилини другого тайму, за які ми примудрилися пропустити у власні ворота три! м’ячі... Команда просто, фізично сіла...

Як би там не було, але наднапружений Київський турнір та той факт, що команда грає в залі, де можна використовувати трьох польових гравців та проводить тренувальні ігри, тривалістю 10хвилин, аж ніяк не сприяли МАКСИМАЛЬНІЙ самовіддачі ЗАТЯТИХ! І, насамперед, у ФІЗИЧНОМУ плані! Так, ми забили гол. LioneL! вдало завершив хорошу комбінацію ЗАТЯТИХ. Але це мало вплинуло на остаточний підсумок матчу. Гра ЗАТЯТИХ остаточно розвалилась... Абсолютно не спостерігалось тих злагоджених дій в захисті та атаці, що були в першому таймі. Звичайно, самолюбство ЗАТЯТИХ гнало нас вперед... Але вже не було того взаєморозуміння і швидкості з першого тайму... Майже кожна наша атака завершувалась голом в наші ж ворота... Нам не вистачало, буквально, найменшого, щоб забити гол супернику. Натомість він, просто ідеально, розігрував свої контрвипади.

Перші ж емоції після цієї гри, звичайно, важко передати... Але, буквально, за кілька годин, зовсім по-іншому, сприймаєш результат та саму гру. Ми поставили для себе дуже високу ігрову планку. Кожна наша помилка карається надзвичайно жорстоко. Кожен з нас бачить величезну різницю в класі. Ми, можна так сказати, перескочили через одну сходинку своєї еволюції. Ми відчули на собі всю силу, можливо, найсильніших, обласних змагань України! Ми, як те дитя, як влучно сказав хтось із ЗАТЯТИХ, робимо свої перші кроки! Але, разом з тим, КОЖЕН ЗАТЯТИЙ ВЧИТЬСЯ! Вчиться на власних помилках. Вчиться не маючи абсолютно ніякого досвіду виступів на ТАКОМУ рівні!

Можливо, в діях кожного з нас, присутній якийсь мандраж, невпевненість у власних силах, боязнь зіграти неправильно, намагання зняти з себе відповідальність за результат. Ми забуваємо про те, як ми МОЖЕМО грати! Десь, можливо, треба перебороти себе ПСИХОЛОГІЧНО! Але, як би там не було, кожен з нас бере для себе величезну науку з цих матчів. Прогрес В РЕЗУЛЬТАТІ перших двох програних матчів непомітний... Прогрес очевидний в самій грі. Нехай, навіть, лише в якійсь її частині. Київський турнір засвідчив правильність обраного нами шляху. Програвати завжди надзвичайно прикро... Тепер, можна сказати, навіть боляче... Але! Дух ЗАТЯТИХ веде нас вперед! Наші вболівальники, наші ЗАТЯТІ друзі підтримують нас у кожній грі! І, хоча неможливо ВІДРАЗУ ж підняти свою гру на новий, абсолютно вищий рівень, віриться, що ЗАТЯТІ зуміють гідно протистояти в наступних матчах будь-якому супернику! Вперед, ЗАТЯТІ!!!

м. Львів, спорткомплекс «Будівельник»
13.12.08 р. 20:00
«ЗАТЯТІ»-«РІК-АВТО»
         1                   10
LioneE! 
 
«ЗАТЯТІ» - Cassy Willson - Seraphim, Serge, LionE!, Quant - Vovchyk, Semmi, Dekker, Arkanoid - Dorik, Kamikadze, Michel

Турнірне становище після 3-ох турів:
1. РІК-Авто (3) – 9
2. Меркурій (2) – 6
3. Енергія (2) – 3
4. Павук (2) – 3
5. Золотий лимон (2) – 0
6. Локомотив-ЛЯПА (2) – 0
7. ЗАТЯТІ (2) - 0

Переглядів: 2069 | Додав: Serge | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 3
10.11.2012
3. Sharleena [Матеріал]
I don't even know what to say, this made tinhgs so much easier!

15.12.2008
та просто вже сили не було догнати і файно вставити :))

15.12.2008
1. Сергій (Serge) [Матеріал]
Цікава статистика по фолах. В першому таймі за 1.44хв. до кінця при рахунку 0-0, ми зробили 6 фолів, суперник - 1. Ми просто БИЛИСЬ за результат! А в другому таймі - у нас 1 фол... Гра розвалилася... angry

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz