Неділя, 05.05.2024, 20:19
Вітаємо Вас Гість | RSS
ZatЯti
Меню сайту
Форма входу
Календар новин
«  Грудень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Друзі сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 69
Головна » 2008 » Грудень » 1 » "МЕРКУРІЙ" (ЛЬВІВ) - "ЗАТЯТІ" (ЛЬВІВ)
"МЕРКУРІЙ" (ЛЬВІВ) - "ЗАТЯТІ" (ЛЬВІВ)
10:10
м. Львів, спорткомплекс «Будівельник»
29.11.08р. 20.00 
 
«Меркурій»-«ЗАТЯТІ»
           8         -         2
- Yorik (27), Quant (33)
 -------------------------------------
 
 
 
 
  
Перед грою 14 чемпіонату Львівщини з міні-футболу (вища ліга) між командами МЕРКУРІЙ (ЛЬВІВ)-ЗАТЯТІ (ЛЬВІВ) у спорткомплексі Будівельник відбулась гра бізнес-ліги Львівщини (перша ліга). Майже всі гравці команди ЗАТЯТІ, спостерігаючи за цією грою, були приємно здивовані рівнем турніру в першій лізі області! І, хоча, наприкінці цієї зустрічі, одна з команд відверто посипалась, нам залишалось лише здогадуватись про імовірний рівень суперників по змаганнях у вищій лізі області.

Але вже зі стартовим свистком, ЗАТЯТІ відчули на собі всю міць злагоджених дій гравців КОМАНДИ, яка вже не перший рік виступає на цьому рівні. Минуло лише 8 хвилин, а у воротах ЗАТЯТИХ побувало 4 м’ячі! І, хоча, до свистка на перерву ми пропустили ще два голи, гра команд почала поступово вирівнюватись, почав зникати наш стартовий мандраж.

Після виваженого аналізу помилок в першій половині гри, другий тайм розпочався з наших атак! Наче кайдани впали з ніг ЗАТЯТИХ! Команда ПОБІГЛА! Зникла та невпевненість, що спостерігалась в першому таймі! Щоправда, ми знову пропустили, але це вже сталось, швидше, випадково, аніж закономірно, як це відбувалось у першому таймі. І відразу ж прийшли перші забиті голи на офіційному рівні: спочатку Yorik «накрутив» кількох гравців команди суперника і точно пробив з майже нульового кута, а потім хороша швидка комбінація ЗАТЯТИХ дозволила зреалізувати чисельну більшість. В нашій контратаці на ворота суперника гравець, що виконував функції п’ятого польового гравця зіграв руками за межами воротарського майданчика. Ми отримали можливість розіграти вільний удар, однак він дивідендів нам не приніс... Але після швидкої комбінації ЗАТЯТИХ і пасу Serge з флангу в центр Quant забив другий гол ЗАТЯТИХ в чемпіонаті. І, хоча, цей гол мало вплинув на остаточний підсумок гри, він показав, що гра до останньої секунди – обов’язкова риса ЗАТЯТИХ! Отже, перший тайм – 6-0, другий 2-2, в підсумку – 8-2, на користь команди «МЕРКУРІЙ»...

Величезна подяка ВСІМ ЗАТЯТИМ, що прийшли підтримати НАШУ КОМАНДУ в цій грі! Величезна подяка нашим ULTRAS, які підтримували нас в КОЖНОМУ моменті нашої гри... Особиста подяка нашому капітану – Марче! Ігор, твоя підтримка важить дуже багато для нас, а твій вчинок – не просто особливий, повір – вчинок ЛЮДИНИ, яка ПО-СПРАВЖНЬОМУ ВІДПОВІДАЄ за свої слова і свої вчинки. Схиляю голову перед тобою...

Вірю в ЗАТЯТИХ! Вірю, що сьогоднішня стартова поразка лише по-доброму розізлить нашу команду! Коли ми вперше зібрались, у нас була одна мета – побігати в футбол. Коли ми поїхали на свій перший турнір в Київ, у нас була мета – гідно представити Львів на цих змаганнях. Коли ми приїхали з нашого першого турніру в Києві, у нас була одна мета – зібрати колектив ОДНОДУМЦІВ, який, зможе, окрім всього іншого, ще й успішно грати в ФУТБОЛ! Тепер у нас інша мета – довести, що звичайні менеджери, юристи, зуботехніки, бухгалтери, страховики, і ще люди багатьох спеціальностей, яких об’єднало спілкування на футбольну тему, для яких ГРА в футбол НЕ Є ОСНОВНОЮ справою в житті, можуть на рівних змагатися з футбольними профі.

Переглядів: 979 | Додав: Serge | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 1
01.12.2008
1. Віталій (LionEL) [Матеріал]
angry Ще прийде час!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz