Неділя, 05.05.2024, 14:08
Вітаємо Вас Гість | RSS
ZatЯti
Меню сайту
Форма входу
Календар новин
«  Листопад 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Пошук
Друзі сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 69
Головна » 2008 » Листопад » 21 » ЗАБАВА НА ПРИКАРПАТТІ. СТАТТЯ ВІД РОМЧИКА!
ЗАБАВА НА ПРИКАРПАТТІ. СТАТТЯ ВІД РОМЧИКА!
17:40
Про турнір в Івано-Франківську почались розмови ще під час нашого вояжу до Харкова в червні. Однак через певні обставини турнір було перенесено з жовтня на листопад. І сівши одного вечора після чергового налівая наших франківчан пивні фацети Захар і Рома все таки вирішили подати офіційне запрошення всім командам на кубок ЗОЛОТА ОСІНЬ ПРИКАРПАТТЯ - 2008. 
 
  
Команда ПТПІ на правах господаря автоматично стала першим учасником турніру. Запрошення приїхати одразу прийняли наші Затяті брати зі Львова незважаючи на те що мали пропустити перше львівське супер дербі Карпати –ФК Львів. Чекали ми на рішення інших команд. В силу різних причин багато команд відмовились приїхати – мабуть наслухались антигалицької пропаганди і забоялись гуцулів з крісами, кулеметами, скорострілами і диких лемків з топірцями Довбуша.

Також виявили бажання приїхати хлопці з Ронкадору, Першої Столиці і одесит Євген який випробував свої тренерські здібності і голос при керуванні Збірної команди форумчан.
 
Саме ці три команди і розіграли переможця турніру.
 
Добирались всі по різному –хто на авто, хто на поїзді, а хтось і тим і тим. Зібравшись зранку на вокзалі Станіслава (в Франику авто і залізничний вокзал - разом) ми вирушили екскурсією, яку нам люб’язно провів дід Роман, по місту, яке вразило своєю чистотою, неповторною архітектурою, яйцем імені Яника, культовими спорудами і гостинністю їх мешканців.
 
Далі ми вирушили на сам турнір. В першому матчі Затяті досить таки з суттєвим опором з боку господарів переграли пивну братію з рахунком 7-3.

В другому матчі відбувся дебют збірною форумчан і з перших хвилин вони повели 2-0. Однак львів’яни не були б затятими, не проявивши характеру і досить впевнено переламали хід матчу і вийшли вперед. Далі гра відбувалась під диктовку львів’ян однак збірній вдалось за досить короткий термін забити 3 гола і інтрига знову появилась, однак львів’яни швидко її погасили і матч завершився з рахунком 10-5.

Далі відбувся матч між збірною і пивною компанією, де пивомани переграли своїх опонентів з рахунком 4-0.

Далі було фотографування на пам’ять, вручення кубка і поступова підготовка до 3 тайму, який відбувався в Яремчі в колибі дядька Якова.

Почався фуршет і почались тости вітання, побажання, прогулянка по Яремчі, покупка сувенірів, пісні. Кухня була неймовірна, паленка, пиво лились ріками, гості гуляли на повну. Однак все має свій початок і своє завершення. Далі було завершальне слово діда Романа і як завжди, всі як один заспівали – ГІМН УКРАЇНИ.

Далі було прямування до Франківська і поступовий від’їзд учасників дійства. 
 
Можна констатувати, кубок ЗОЛОТА ОСІНЬ ПРИКАРПАТТЯ-2008 відбувся на славу і щоб цей турнір став регулярним і наступного року було набагато більше команд і ми знову зібрались в нашому крузі і знову заспівали Чорну Гору на Прикарпатті.

До наступних зустрічей на турнірах UА-ФУТБОЛ!!!
Переглядів: 1347 | Додав: zatjati | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 1
10.11.2012
1. Marsue [Матеріал]
This is just the perfect answer for all forum memerbs

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz