Понеділок, 29.04.2024, 07:29
Вітаємо Вас Гість | RSS
ZatЯti
Меню сайту
Форма входу
Календар новин
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Друзі сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 69
Головна » 2010 » Грудень » 20 » Атракціон небаченої щедрості
Атракціон небаченої щедрості
00:22
В суботу, 18 грудня 2010 року в м. Київ відбувся традиційний Четвертий Зимовий кубок з міні-футболу серед команд форуму UA-Football. Цього року в турнірі взяли участь 16 команд, поділених на 4 групи. Команда "ЗАТЯТІ" також взяла участь в цьому турнірі і потрапила до групи "А", де її суперниками стали команди "ИНТЕР-ДРУЗЬЯ" (ветерани), "Днепр UA-Футбол" (Дніпропетровськ) та команда "Гренадери" (Київ)

"ЗАТЯТІ" - "ИНТЕР-ДРУЗЬЯ" (в) 1-2
"ЗАТЯТІ"- Cassy Willson - Serge, LionE!, Marik, Nazarinio – Seraphim, Vovchyk
Голи: Nazarinio – Сырожа (2).
Попередження: Сырожа, МАГ, teska (всі «И»)
Вилучення: teska («И»)

Перша поразка ЗАТЯТИХ з грудня 2007р.
Склад команди "ИНТЕР-ДРУЗЬЯ" (в)

№1 g_u_k (Ананьев)

№2 DirtyDog (Kiev)

№3 bigboss (Одесса)

№5 Сырожа (Кривой Рог)

№7 hummer (Днепропетровск)

№8 teska (Одесса)

№9 МАГ (Дн-вск)

№10 maxx (dnepropetrovsk)

№11 Pirate (Одесса)

№16 Romchik (Сумы)

№17 Svoi (Москва)

Онлайн з гри:

"Затятi"-"ИНТЕР-ДРУЗЬЯ" (в) 0-1 - Идет 1-й тайм
"Затятi"-"ИНТЕР-ДРУЗЬЯ" (в) 1-1 - Идет 1-й тайм
"Затятi"-"ИНТЕР-ДРУЗЬЯ" (в) 1-1 - После 1-го тайма. Начался 2-й...
"Затятi"-"ИНТЕР-ДРУЗЬЯ" (в) 1-2 - Тут же могли забить и 3-й, но .... жадность. Идет 2-й тайм.
"Затятi"-"ИНТЕР-ДРУЗЬЯ" (в) 1-2 - Львов жмет, момент за моментом, но....в ход идут даже маленькие хитрости. Удаление у ветеранов...осталась минута.
"Затятi"-"ИНТЕР-ДРУЗЬЯ" (в) 1-2 - Матч окончен!!!

Гра в іншій парі команд нашої групи закінчилась внічию, а тому переможець нашої зустрічі отримував дуже хороші шанси на вихід з групи. Саме тому ЗАТЯТІ зі стартовим свистком кинулись здобувати цю перемогу. Однак в завершенні атак наші гравці приймали не зовсім логічні рішення – замість удару – пас, замість пасу – неточний удар по воротах. Натомість отримали гол в свої ворота. Звичайний удар по воротах з-під захисника, Cassy незрозумілим чином пропускає м’яч під ногами... Пропущений гол змусив нас атакувати ще активніше. І в одній з атак Nazarinio продерся крізь захисників та зрівняв рахунок. Ми намагалися тримати м’яч, точним пасом виводити нападників на зручну для удару позицію. Однак саме нападники замість продовження розвитку атаки часто не помічали підключення гравців захисту та зловживали індивідуальними діями. Команда суперника натомість розраховувала на чіткі дії в захисті МАГ’а і hummer’а та на швидкі контратаки Сырожі  та teska. Саме №8 суперника вдало відполірував весь паркет залу спорткомплексу «Сокіл». Щоправда судді чомусь не вірили у щирість дій поціновувача Артема Мілевського. Натомість двічі покарали його жовтою карткою за грубі фоли проти гравців нашої команди. Але на той час рахунок став 1-2. За одне з картинних падінь було призначено штрафний у бік наших воріт. Простий удар на силу і м’яч «прошиває» стінку та влітає у ворота... Одразу ж після цього ми отримали контратаку 2 на одного воротаря, але Cassy зумів виручити команду. Після цього було згадуване вилучення, усіляке затягування часу, безперервна карусель атак ЗАТЯТИХ, безліч моментів, бездоганні дії голкіпера ІНТЕР-ДРУЗІВ та розчарування, що прийшло з фінальним свистком. 1-2 у підсумку, роздратування, туманні перспективи в групі та відсутність права на будь-яку помилку.

"ЗАТЯТІ" - "Днепр UA-Футбол" 2-0
"ЗАТЯТІ"- Cassy Willson - Serge, LionE!, Marik, Nazarinio – Seraphim, Vovchyk, Kamikadze

Голи: Nazarinio, Serge 
Попередження: Nazarinio

Склади команд:

№2 OREST (NonStop)

№1.Саняба

№3 DIMON (ПровідNICK)

№2.Локи

№7 VOVCHYK

№4.Slavik-lad

№9 MARIK

№6.Pridon

№10 SERGE

№11.Гулит

№12 EL TORRO (Steven Gerard)

№16.Анатолич

№13 LIONEL

№17.Starstas17

№14 ARCE

№20.Сhester

№15 ARKANOID

№69.Мишка

№17 НАСОС

№88.-=Sergey=-

№22 CASSY WILLSON

№99.Vоxа

№23 SERAPH

№??.Куля

№32 KAMIKADZE

№??.Хmibx

№86 NAZARINIO

№??.Шиша

Онлайн з гри:

Заруба началась...
Обменялись острыми моментами...
Львов давит...
Днепряне чаще ошибаюся и Львов не реализовывают явные моменты...
Назариньо получил желтую за базары...)
Рядом со штангой Санябы
"Днепр UA-Футбол"-"Затятi" 0-0 - После 1-го тайма
"Днепр UA-Футбол"-"Затятi" 0-1 – Назариньо. Идет 2-й тайм
"Днепр UA-Футбол"-"Затятi" 0-2 - Сяняба ловит между ног...)). Идет 2-й тайм
"Днепр UA-Футбол"-"Затятi" 0-2 - Игра закончилась.

Це була всього лише друга зустріч між нашими командами в рамках турнірів форуму UA-Football. Попередня відбулася 28 лютого 2009 року на турнірі в Рівному. Це була фінальна гра та закінчилася з рахунком 8-1 на користь ЗАТЯТИХ. (LionE! – 3, Nazarinio86 – 2, Dorik – 1, Seraphim – 1, Serge - 1). Як бачимо, з гравців, що забивали Дніпру в першій зустрічі, на майданчику не було тільки Дорік’а. Натомість склад суперника зазнав певних змін в сторону суттєвого посилення.
Додаткової інтриги цій зустрічі додавав той факт, що обидві команди постійно ставлять перед собою найвищі завдання та були фаворитами цього розіграшу.
На відміну від першої гри, коли команда беззастережно кинулася атакувати ворота суперника, було змінено тактику ведення гри. Намагалися тримати м’яч, віддавати тільки чіткий пас, пресингували суперника. Дніпряни, натомість грали з яскраво вираженим «стовпом», роль якого виконував високий та потужний Гуліт, якого поперемінно щільно опікали LionE! та Serge. Робити це було досить нелегко, кілька разів арбітр в жорсткій силовій боротьбі фіксував фол зі сторони ЗАТЯТИХ. Однак така тактика себе виправдала і, по великому рахунку, небезпеки для воріт нашої команди в грі створено не було.
В свою чергу, швидкі Nazarinio та Marik постійно створювали проблеми захисту дніпрян. В одній з таких атак Nazarinio пройшов по правому флангу та з відстані, приблизно 7 метрів від воріт, сильно пробив над правим плечем Саняби. 1-0 на нашу користь і додатковий заряд позитивних емоцій, що невдовзі вилилися в другий гол. Це LionE! та Serge, котрі до цього переважно діяли в захисті, розіграли просту комбінацію і Serge, діставши м’яч майже біля лицьової лінії, не дуже сильно, але точно пробив в ближній кут поміж ніг голкіперу Дніпра. Після цього на майданчику точилася переважно позиційна боротьба майже без моментів.
У підсумку – 2-0 на користь ЗАТЯТИХ, а Дніпропетровці ставлять себе в майже безвихідне становище.

"Гренадёры" - "ЗАТЯТІ" 1-3

"ЗАТЯТІ"- Cassy Willson - Serge, LionE!, Marik, Nazarinio – Seraphim, Vovchyk, Arkanoid, Orest

Голи: supertyaga - ?

Склад команди "Гренадери"

№2 – svs

№17 – raf

№16 – dkitaev

№11 – Amit

№21 – tyaga

№7 - OJlEG

№1 - Space

№13 - Happy 1974

№9 – Salomann

№10 - Jacov

Онлайн з гри:

Во многом определяющий матч. Обе команды устраивает ничья...
Днепр пролетел мимо 1/4 ????? ((((((((((((
"Гренадёры"-"Затятi" 0-1. После 1-го тайма
"Гренадёры" - или ничья или победа
"Затятi" - или ничья или победа
Днепр устроит победа львовян с любым счетом или победа гренадеров с разницей не менее 2-х мячей.
"Гренадёры"-"Затятi" 1-3. - Матч закончен

У випадку нічиєї в цій грі, третьою зайвою командою від нашої групи у чвертьфіналі могла виявитися команда "Днепр UA". Викинути таким чином одного з фаворитів турніру було великою спокусою. Однак ЗАТЯТІ не захотіли бути об’єктом можливих звинувачень і різноманітних обговорень та вирішили грати на перемогу.
Гру розпочали в такому ж стилі, як і з Дніпром. Та ж щільна опіка нападників суперника без можливості розвернутися або обігратися із партнером, ті ж швидкі дії в нападі. Дуже швидко така тактика привела до комфортного для нас розриву в рахунку – 3-0 на нашу користь, що дозволило нам в деякій мірі розслабитись та випустити на майданчик гравців, котрі не приймали участі в попередніх поєдинках ЗАТЯТИХ. Однак вихід не майданчик нерозігрітих запасних гравців, певна незіграність дозволили супернику забити 1 гол та створити кілька небезпечних моментів біля наших воріт. Щоправда рахунок залишився незмінним і наша перемога 3-1 засвідчила, що в чвертьфінал виходимо ми та Дніпро.

Підсумкова таблиця
Зал спорткомплексу «Сокіл»
группа "А"

1.
"ЗАТЯТІ"
3
2
0
1
6-3
6
2.
"Днепр UA"
3
1
1
1
7-5
4
3.
"Гренадер"
3
1
1
1
6-6
4
4.
"ИНТЕР-ДРУЗЬЯ" (в)
3
1
0
2
4-9
3

1/4 фіналу.

"ЗАТЯТІ" - "Пираты" 2-3 

"ЗАТЯТІ" - Cassy Willson - Serge, LionE!, Marik, Nazarinio – Seraphim, Vovchyk

Голи: Serge, LionE! - Zagar (3)

Склад команди "ПІРАТИ"

Satyr

Cabri

Prime_25

Blasco

zagar

Badhead

AV

yurik

Birhoff

Mclayne


У цій грі дуже яскраво і, на жаль, вирішально, проявилися дві основні проблеми ЗАТЯТИХ – вміння пропускати необов’язкові голи та невміння реалізовувати свої 100% гольові моменти. Якщо в іграх із слабшими суперниками ці проблеми стояли не так гостро – з горем навпіл вдавалося виривати перемоги, то в зустрічі з ще одним із фаворитів турніру ці проблеми в підсумку стали для нас фатальними.
З командою Одеси ми зустрічалися 20 лютого 2010р. у фіналі кубку Рівного. Голи Nazarinio та Marik’а принесли тоді ЗАТЯТИМ перемогу в турнірі. Настав час нової зустрічі і команди підійшли до неї фактично в тих самих складах, що й на турнірі в Рівному. Тільки в команді Одеси на воротах з’явився Blasco.
Намагання зіграти з швидкими, дуже технічними та зіграними одеситами в стилі свої останніх двох ігор в групі до деякого часу приносило успіх. Більше того, сміливе підключення наших захисників до атакуючих дій команди принесли успіх – Serge з подачі Nazarinio відкрив рахунок в матчі. Через деякий час подібна комбінація повинна була завершуватись другим голом у ворота одеситів – швидка контратака, сильний удар і... штанга! М’яч відлітає вліво на набігаючого Serg’а, але трохи з ним розминається... Відразу ж довгий пас в напрямку наших воріт, Seraphim не встигає за опонентом і той з кута майданчика пробиває нашого воротаря… Замість 2-0 всього лише 1-1... Невдовзі наші неузгоджені дії в захисті призвели до ще одного гола в наші ворота. Потрібно було відігруватись, але проблеми з реалізацією створюваних моментів нікуди не поділися. В порожні ворота не влучає Марік, пробивши з кількох метрів вище воріт, непорозуміння в командних діях зривають дуже перспективні атаки. Одесити гостро контратакують, але деякі неточності при завершальних пасах не дозволяють завдавати ударів по воротах. В цей же ж час наші наполегливі дії в атаці дозволили зрівняти рахунок. Після удару по центру від Serg’а м’яч відскочив направо до LionE! і той з гострого кута зрівнює рахунок. Однак невдовзі один з розіграшів кутових одеситами дозволив їм знову вийти вперед. Удар Zagar’а виявився занадто складним для нашого Cassy... ЗАТЯТІ пішли ва-банк, випустивши на майданчик п’ятого польового гравця. Але м’яч після розіграних комбінацій вперто не хотів влітати у ворота одеситів. LionE!, накрутивши по центру кількох гравців, перекинув голкіпера одеситів, але трішки не потрапив у ворота. Кульмінацією гри став момент Serg’а, коли після розіграної як по нотам комбінації, залишалося з метра просто влучити у порожні ворота. Але, в ситуації, коли набагато простіше забити, гравець ЗАТЯТИХ примудрився підвести свою команду... Буквально за кілька секунд після поновлення гри м’яч знову був на зручній для удару у вільний кут воріт позиції, але LionE! та Marik не розібралися із правом на удар... Фінальний свисток зупинив ЗАТЯТИХ у черговій атаці... Фініта ля комедія...

Переглядів: 1063 | Додав: Serge | Рейтинг: 4.5/2 |
Всього коментарів: 2
21.12.2010
2. zagar [Матеріал]
не хочу бути не скромним, але всі три гола у грі з вами забив я.....
дякую за гру, думаю наступна наша зустріч не за горами!!!!!

20.12.2010
1. Рома (Roma) [Матеріал]
шкода, що хлопаки так рано зійшли з дистанції... як там третій тайм відбувся?

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz