Субота, 04.05.2024, 03:57
Вітаємо Вас Гість | RSS
ZatЯti
Меню сайту
Форма входу
Календар новин
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Пошук
Друзі сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 69
Головна » 2009 » Квітень » 2 » ЗАТЯТІ - ПЕРЕМОЖЦІ DNIPRO CUP-2009!
ЗАТЯТІ - ПЕРЕМОЖЦІ DNIPRO CUP-2009!
13:15
 
Коли десь на початку січня на гілці ЗАТЯТИХ форуму UA-Football з’явилася пропозиція від новоствореної команди DWT (Дніпропетровськ) про можливу зустріч на футбольному майданчику, ми відразу ж з ентузіазмом почали обговорювати всередині команди можливість цієї поїздки до наших друзів. Спочатку планувалася товариська зустріч між нашими командами. Але, з часом, формат можливого суперництва змінювався. Розглядалися різні варіанти. Новостворена команда DWT запланувала спочатку відразу кілька спарингів на протязі кількох тижнів, але, врешті-решт, було досягнуто вирішено провести турнір між кількома командами. Учасниками цього турніру мали стати команди господарів – DWT (Дніпропетровськ), «Перша Столиця» (Харків), «Чайка» (Запоріжжя) та «ЗАТЯТІ» (Львів). На жаль, як виявилося пізніше, з певних причин,  команда Харкова не змогла приїхати, тому турнір довелося провести в два кола. Але про все по-порядку.
 

В останній момент перед далекою поїздкою наша команда зазанала суттєвої втрати – через несподівані обставини з нами не зміг поїхати Тарас DeKKeR. Довелося, буквально за 5 хвилин до відправлення поїзда, здавати квитки... Однак решта ЗАТЯТИХ була готова боротися і за себе, і за свого товариша. З цього і почалася наша цікава і захоплююча подорож. Хто їздив в поїздах, той знає, що будь-яка поїздка має свої неодмінні атрибути. Так сталося і цього разу. Були і канапочки, і помідорчики, і квашені огірочки, і смачненька курочка, і копчена ковбаска, і кілька пляшечок смачненької горілочки, і багато пляшечок різноманітного пивка... За гарним столом, жартами і дружніми підколками незчулися, як минуло майже пів ночі. Важко було ЗАТЯТИМ займати свої спальні місця, але, все ж таки, довелося це робити – всі розуміли – їдемо за перемогою!

Вранці на пероні нас зустріла Свєтік – єдина дівчина-футболіст в складах усіх команд форуму! Без жодних втрат ми зуміли зайняти свої місця в орендованому бусику і, вже за кілька хвилин, мчали в Новомосковськ – місце проведення Dnipro CUP-2009. Ще в дорозі ми почули новину, про те, що відбулася перша гра між командами DWT та Чайка. На жаль для господарів, в цій грі вони не змогли досягнути позитивного результату – 1-6 на користь Запоріжжя.
 

«ЗАТЯТІ» (Львів) – «Чайка» (Запоріжжя) 3-3

Голи:
 
Після короткої розминки на майданчик місцевого спорткомплексу вийшли команди «ЗАТЯТІ» та «Чайка». З перших хвилин гри проявилися деякі речі. По-перше, було видно, що команда Запоріжжя з часу ношої останньої зустрічі в Києві на Зимовому кубку, значно додала в фізичній та тактичній підготовці. Цьому сприяло, в першу чергу, участь в змаганнях в Запорізькій бізнес-лізі в групі С. По-друге, стало очевидним, що тривала подорож ЗАТЯТИХ теж не минула безслідно. Багато переміщень на майданчику, як виявилось, не гарантували позитивного результату. В першому таймі біля воріт запоріжців було безліч моментів, однак з кількох стовідсоткових моментів ми використали лише кілька. І, хоча на перерву ми пішли, ведучи в рахунку 2-1, в нашій грі не було звичного прагматизму, розіграшу м’яча до вірного, чіткого пасу та надійної гри в захисті. Натомість ми намагалися абсолютно зайво пресингувати суперника біля його власних воріт, не встигали повертатися в захист та занадто часто обрізалися. За майже хвилину до кінця зустрічі ми поступалися 2-3. Мало того, суперник відверто вибачив нас після просто неймовірного подарунку в центрі поля, коли втрата м’яча завершилася виходом двох запоріжців на одного нашого Cassy Willson’a... Яким чином нападник «Чайки» зумів не потрапити у ворота – знає тільки він. Натомість спрацювало старе футбольне правило. І за 50 секунд до завершення поєдинку LionE! зрівнює рахунок. Сказати, що суперник був розчарований – нічого не сказати... А для ЗАТЯТИХ ця нічия стала першою з часу Першого Зимового кубку-2007. До цього моменту для нас на міні-футбольному майданчику були тільки перемоги...
 

«ЗАТЯТІ» (Львів) – DWT (Дніпропетровськ) 10-2

Голи:
 

Наступною грою стала наша зустріч із командою господарів турніру. Незважаючи на їх величезне бажання справжньої боротьби в цій грі не получилося. 10-2 – досить легка перемога ЗАТЯТИХ.

Після короткої перерви друге коло відкрили команди DWT та «Чайка» В цій грі господарі турніра зуміли дати бій своїм гостям із Запоріжжя. І, хоча все-одно в підсумку поступилися, але показали досить пристойну гру, і за певних обставин, могли розраховувати на інший результат.

Після цього двобою відбулася гра «ЗАТЯТІ» - «Чайка». Врахувавши всі помилки першої зустрічі, ми не дозволили супернику створити фактично жодного по-справжньому небезпечного моменту біля власних воріт. Натомість чітко атакували та повністю володіли ініціативою. Все це дозволило нам відкрити рахунок, пізніше подвоїти його, а в кінцівці поєдинку ще й поставити впевнену крапку. 3-0 – перемога ЗАТЯТИХ. Фактично в цій зустрічі визначився і переможець турніра. Звичайно, залишалася ще одна гра із командою господарів турніра. Але в те, що в цій грі ми можемо поступитися, відверто кажучи, не вірилося...
 

«ЗАТЯТІ» (Львів) – «Чайка» (Запоріжжя) 3-0

Голи:
 
На останню нашу гру з командою DWT на майданчик вийшла експериментальна четвірка Nazarinio86-Kamikadze-Arkanoid-LionE!. Досить довго рхунок злишався не відкритим, але, в кінці кінців, спрацювала наша «таємна зброя» - Орест Arkanoid. Саме його хет-трик став основою нашої перемоги в цій грі. Остаточний рахунок зустрічі – 4-0 на користь ЗАТЯТИХ.
 

«ЗАТЯТІ» (Львів) – DWT (Дніпропетровськ) 4-0

Голи: Arkanoid - 3, Nazarinio86
 
На нагородженні кожна команда отримала чудові призи від організаторів. Окрім того було нагороджено кращих голкіпера, бомбардира та гравця турніра. Ними стали Жека («Чайка»), Nazarinio86 («ЗАТЯТІ») та Seraphim2005 («ЗАТЯТІ») відповідно.
 
Після нетривалої перерви, відведеної на переодягання, свято продовжилося. Майже всі запоріжці, на жаль, вирушили додому, а ЗАТЯТІ зі своїми друзями з Дніпропетровська вирушили на стадіон ....., де мала відбутись гра Прем’єр-Ліги України з футболу «Дніпро» - «Карпати». Чесно кажучи, стадіон вразив! Мабуть не помилюся, якщо скажу, що для ВСІХ ЗАТЯТИХ це було перше відвідування ТАКОГО стадіону! Сам стадіон, його акустика, вболівальники, гра команд – вразили! Засмутив лише результат – 0-1 не на користь «Карпат»... І ще більше шкода, що програла команда на останній хвилині зустрічі. Що ж – боротись треба до кінця!
 

Після закінчення гри всі вирушили до місця проведення «Третього» тайму. Затишна атмосфера, смачнющі страви та веселі жарти залишили незабутні враження в пам’яті кожного учасника цього дійства. В цей вечір всі бажаючі змогли переглянути боксерський поєдинок за участю Віталія Кличка, дехто побував у «Раю».

Звичайно, перебування в такому чудовому місті було б неповним без невеликої екскурсії по його вулицях та набережній Дніпра.

Дорога до Львова була переповнена жартами та веселими історіями. Ще жодного разу ЗАТЯТІ не привозили з виїзду стільки позитивних емоцій! Наша поїздка однозначно вдалася, а колекція здобутих трофеїв поповнилася іще однією нагородою. Кубок DNIPRO CUP-2009 – у Львові!

Переглядів: 1462 | Додав: zatjati | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz