П'ятниця, 03.05.2024, 03:21
Вітаємо Вас Гість | RSS
ZatЯti
Меню сайту
Форма входу
Календар новин
«  Грудень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Друзі сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 69
Головна » 2008 » Грудень » 29 » «ЗАТЯТІ» (ЛЬВІВ) – «Павук» (ЛЬВІВ) 5-7
«ЗАТЯТІ» (ЛЬВІВ) – «Павук» (ЛЬВІВ) 5-7
12:24

«ЗАТЯТІ» (ЛЬВІВ) – «ПАВУК» (ЛЬВІВ) 5-7

LionE!, (8, 13); Serge, (14, 20); Nazarinio86, (22) – Савка, (7); Боровець, (8, 21); Манько, (9, 18); Горін, (20, 30).
 

«ЗАТЯТІ» Cassy Willson – Seraphim, Serge, Nazarinio86, Yorik – Шаранюк, Dorik, Перун, LionE! – Kamikadze

До гри із минулорічним чемпіоном Львівщини ЗАТЯТІ підходили із двояким настроєм. З одного боку, в команді сталося поповнення у вигляді кращого бомбардира Другого Київського турніру UMBRO UA-Football - Nazarinio86 та кандидата в ЗАТЯТІ – Олега Перуна. Але з іншого боку, команда не могла розраховувати на Vovchyk’a, який зазнав серйозного ушкодження в попередній грі чемпіонату, Тараса DeKKeR’а, який заліковує майже аналогічну травму руки, Quant’а, який на тренуванні в четвер ушкодив ногу, Nazar’а, який напередодні гри застудився, Arkanoid’а, котрий теж захворів...

Зустріч розпочалася дуже жваво. ЗАТЯТІ анітрохи не знітилися грізного суперника та відразу ж запропонували високий темп гри. На атаку «спайдерів» відразу ж відповідали швидким розіграшем м’яча із хорошим завершальним ударом. Однак пропустили першими. Сильний удар в ближній кут виявився занадто складним для нашого брамкаря... 0-1 і вже треба відігруватися, що, до нашої честі, вдалося зробити дуже швидко: серія атак на ворота чемпіона, і вже воротар суперника змушений виймати м’яча з власних воріт. Це LionE! зумів обіграти свого опонента і перекинув ще й воротаря.

Але, вже вкотре, дитячі помилки в захисті при проведенні замін, призвели до ще двох голів, котрі, з інтервалом у хвилину, влетіли у ворота ЗАТЯТИХ. Та ми ще раз довели, що навіть з таких прикрих ситуацій вміємо з честю знаходити вихід. Гра налагодилася, і, вже тепер ЗАТЯТІ, з інтервалом в ту ж одну хвилину відновлюють статус-кво. Спочатку LionE! влучним ударом завершив хорошу комбінацію, а вже через хвилину віддав чудовий гольовий пас на Serge, обігравши перед тим в куті майданчика двох гравців суперника. 3-3 і треба починати все спочатку.

Гра заспокоїлася, команди почали неквапливо розігрувати м’яч, і саме ця неквапливість зіграла з нами злий жарт. Інакше, як можна назвати той факт, що два наступні м’ячі влетіли у ворота ЗАТЯТИХ з-під ноги наших гравців, які, чи то не сподівалися на удар, чи то полінувалися його заблокувати. Але рахунок став 3-5 і знову ми опинилися в ролі наздоганяючих. За 20 секунд до сирени на перерву нам вдалося скоротити розрив у рахунку. Це Serge вдалося перехитрити воротаря суперників. 4-5 після першого тайму і варіанти гри в другому.

Однак початок другого тайму приніс нам ще один гол у наші ворота. Хоча через хвилину Nazarinio86 знову скоротив наше відставання від чемпіона до мінімуму, але більше голів в цей вечір нам забити не вдалося. Більше того, ми ще раз пропустили. Ще 10 хвилин на майданчику точилася позиційна гра, з однаковою кількістю гострих моментів біля обидвох воріт. Ще й в кінцівці гри нам вдалося прибавити в швидкості та організувати 2 стопроцентні моменти, однак м’яч вперто не йшов у ворота.

Фінальний свисток застав ЗАТЯТИХ в черговій атаці... Ті глядачі, що сподівалися на «розрив» чемпіоном команди-новачка, залишилися дуже розчарованими... Розчарованими залишилися й самі чемпіони, котрі здобули вимучену перемогу. І тільки в стані ЗАТЯТИХ добавилося оптимізму. Не від поразки. Від самої якості гри, від того настрою, що панував в цей вечір на майданчику, і який, впевнений, буде вести нас до перемоги у неділю, 28 грудня, в матчі з нашим наступним суперником!

-----------------------------
Результати інших матчів суботи:

«Золотий лимон» - ДЮСШ «ЕНЕРГІЯ» 1-2
"Меркурій" - "Рік-Авто" 6:2

Переглядів: 1985 | Додав: Serge | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz