Заявка на чемп міста
|
|
Roma | Дата: Неділя, 14.12.2008, 01:05 | Повідомлення # 136 |
Підполковник
Група: Перевірені
Репутація: 4
Статус: Офлайн
| мої співчуття фанам Затятих 10-1 6 чоловік за всіх Затятих віддувались -народ, як так можна ???? Серж -не бери близько до серця,в тебе файна жінка, було дуже приємно з нею по твому телефону поспілкуватись, дізнався її враження від гри, вовчик дуже нервувався, каже -на браму став з того всього, але ви бились норм перший тайм на рівних відіграли, просто коротка лава запасних була, що і вдалось взнаки в 2 таймі -6 чоловік проти бугаїв весь матч не годні встояти, ну нічо -на помилках вчаться -таке воно життя. вище ніс !!!! Ще прийде час!!! П.С. КЛІЧКО ЧЕМПІОН!!!! ЄДИНИЙ ПЛЮС СЬОНЯШНЬОГО ДНЯ
Файне місто Тернопіль рулить!!!
|
|
| |
Dorik | Дата: Неділя, 14.12.2008, 23:35 | Повідомлення # 137 |
Полковник
Репутація: 1
| Ромчик що за посная куйня?????????????? Шо ти за чуж несеш????? Ти прийди, подивися на рівень, а тоді пиши!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Але граєм, але возим!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Roma | Дата: Неділя, 14.12.2008, 23:41 | Повідомлення # 138 |
Підполковник
| Dorik я тобі простий рецепт скажу -відношення до всього -буде відношення -буде і і резалт чогось перший тайм хлопці грали а в другому відчулась втома бо не було рівноцінних замін менше пити більше працювати на дсобою і всьо буде пучком і ти сам прекрасно знаєш шо так воно є і не злись бо то правда
|
|
| |
Dorik | Дата: Неділя, 14.12.2008, 23:45 | Повідомлення # 139 |
Полковник
Репутація: 1
| Рома, причому тут пити, яи не пити!!!! Треба грати у футбол. і нічого не боятися!!!!!!!!!!!!!Ти пишеш класно мені.......хлопці грали, а я дивився збоку на то всьо!! МИ Є КОМАНДА,НА БЄМ ПАРУ ГУЛЬ І тоді зробим висновок, хто чого прагне................просто треба грати у футбол!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Але граєм, але возим!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Roma | Дата: Неділя, 14.12.2008, 23:47 | Повідомлення # 140 |
Підполковник
| вчора команда моєї фірми взагалі 22-0 програла на турнірі бо хлопаки з одною заміною і після жосткого будуна вийшли проти команди яка на область грає і в аматоріській лізі -там тренер ше на них гавкав шо мало забили потім хлопаки пішли з горя напили і задумались -тре міняти шось думаю вони змінять свій підхід до ігор на турнірах незважаючи навіть на рівень суперника- вся проблема в собі а не в супернику правильно ти написав- хто до чого прагне , але коли ти на полі ти не лише за себе відповідаєш а за всю команду , футбол не індивідуальний вид спорту -тому тут виграють і програю всі а не один конкретний гравець, тому тре рішати чого ти хоч в цій командід осягнути -чи резалтів чи просто для себе хорошу компанію для наліваїв. така сама проблєма і в моїх нещасній птпі- що кожен прагне в команді -хто набухатись хто грати хто просто розвіятись від домашніх турбот і надіюсь ми більше так не вдаримо лицем в болото як це було на всіх минулих турнірах
Повідомлення відредагував Roma - Неділя, 14.12.2008, 23:51 |
|
| |
LionEL | Дата: Понеділок, 15.12.2008, 13:15 | Повідомлення # 141 |
Генералісимус
Репутація: 5
| Причиини поразки 2: 1. Фізика на нулю (в кожного тут причини свої) 2. Психологічна невпевненість Все решта - ФІГНЯ!!!
Я не знаю как жить, если смерть станет вдруг невозможной... (ДДТ)
|
|
| |
Serge | Дата: Понеділок, 15.12.2008, 13:26 | Повідомлення # 142 |
Генерал-майор
Репутація: 6
| LionEL, 100%. + 3. Відсутність рівноцінних замін. (Хлопці, що ПОВИННІ змінювати четвірку, губляться на полі...)
Футбол - моє життя!
|
|
| |
LionEL | Дата: Понеділок, 15.12.2008, 13:47 | Повідомлення # 143 |
Генералісимус
| Serge, Ну так це ж другий пункт ти продублював. Хлопці, які були на заміні губились на полі не менше, ніж напр. я чи Квант. Тому причин залишається - ДВІ!
Я не знаю как жить, если смерть станет вдруг невозможной... (ДДТ)
|
|
| |
Капа | Дата: Понеділок, 15.12.2008, 13:47 | Повідомлення # 144 |
Полковник
| А ше так виглядало збоку, шо нема зіграності на більшому полі, дуже багато пасів вперед було не туди куди біг гравець. Але то думаю з часом напрвавиться
In vino veritas
|
|
| |
Serge | Дата: Понеділок, 15.12.2008, 13:55 | Повідомлення # 145 |
Генерал-майор
| Капа, Можна відео отримати? Коли і де? Мій тел. - 8-067-707-16-32
Футбол - моє життя!
|
|
| |
Капа | Дата: Понеділок, 15.12.2008, 13:59 | Повідомлення # 146 |
Полковник
| Serge, Тільки шо приїхав в офіс, для Міші вже записав, але ше не віддав. Зара запишу ше один, як буду мати час якось тобі передам.
In vino veritas
|
|
| |
Serge | Дата: Понеділок, 15.12.2008, 14:02 | Повідомлення # 147 |
Генерал-майор
| Капа, Добре. Чекаю на дзвінок. Хочу по гарячих слідах розкласти все по полочках. Вже деякі ідеї є, відео повинно це підтвердити. ------------------------------------------- ЗАТЯТІ. Готуємось на четвер до АНАЛІЗУ НАШИХ ПОМИЛОК та побудування СТРАТЕГІЇ наших НАСТУПНИХ ІГОР.
Футбол - моє життя!
|
|
| |
Капа | Дата: Понеділок, 15.12.2008, 14:28 | Повідомлення # 148 |
Полковник
| Serge, Вже записую тобі диск, але часу йти з офісу не маю, хіба як маєш час підійди в район вул. Староєвреврейської (біля пл. Ринок). Мій тел. 8-050-3668768.Додано (15.12.2008, 14:28) --------------------------------------------- Або хіба після роботи буду йшов біля твого офісу, але не знаю в якій годині то буде.
In vino veritas
|
|
| |
DeKKeR | Дата: Понеділок, 15.12.2008, 14:44 | Повідомлення # 149 |
Майор
Репутація: 2
| Якщо ми вже визначили причини невдачі, то потрібно пропонувати конкретні дії для подолання цих причин. Я бачу такі: 1) тренування потрібно проводити не один, а три рази в тиждень. На даний момент якщо приходить трохи більше людей, то кожен грає макс. 4 гри, тобто 40 хв. (з перервами). 40 хв. фізичних навантажень - це ніщо. Іншим чином фізику не підняти. Хібо кожен буде індивідуально займатися, зранку бігати і т.д. 2) нам потрібно поміняти зал на більший. Бо однією з причин незіграності, мені здається, є те. що ми звикли до малого залу, до трьох чол. в поліі т.д. 3) нам потрібна людина, яка буде керувати нами збоку. В іншому випадку в нас не буде дисципліни, а без неї - нікуда. може ще щось забув, чи хто не згідний - пишіть...
Dura lex sed lex.
|
|
| |
Serge | Дата: Понеділок, 15.12.2008, 15:57 | Повідомлення # 150 |
Генерал-майор
| DeKKeR, в дечому згідний. Але: 1. Три тренування в тиждень - ніхто не буде ходити. Зараз є можливість двічі бігати - одиниці приходять. І то не завжди. 2. Більший зал? Звичайно. Але ЯКИЙ??? 3. Про людину, що керує ЗБОКУ говорили ще до початку турніру. Хто буде цією людиною? Якщо стороння, то на яких засадах? -------------------------------------- Пропоную, почати з залу. Давайте ЗНОВУ, кожен напишемо варіанти НОРМАЛЬНИХ залів. Потім будемо дивитись і вибирати (якщо вдасться). 1.Ветакадемія (передоплата на рік+вбитий паркет?) 2.Зал на Південному (бетонна травматична основа? Розміри залу і т.д.?) 3.Зал на Мотозаводі (???) 4.Зал Універу Франка (???) 5.Зал Інфізу (???) 6.Динамо (???) 7. ????????????????? Додано (15.12.2008, 15:47) --------------------------------------------- І ще. Щоб не виглядати смішними, як в суботу, пропоную купити 2 НОРМАЛЬНІ м"ячики... Додано (15.12.2008, 15:57) --------------------------------------------- До речі, якщо нічого не поміняється, наступна гра на чемп в неділю, 21.12.08. З Енергією. десь в 20.00
Футбол - моє життя!
|
|
| |