ЗАТЯТІ!!!
|
|
Капа | Дата: Неділя, 14.12.2008, 16:08 | Повідомлення # 241 |
Полковник
Група: Перевірені
Репутація: 5
Статус: Офлайн
| А гра була дійсно страшна але то нічого, налівай!!! Відео вже зігнав на диск, завтра віддаю Міші на монтаж...
In vino veritas
|
|
| |
Seraphim2005 | Дата: Вівторок, 16.12.2008, 16:45 | Повідомлення # 242 |
Лейтенант
Репутація: 2
| Капа, не ачкуй!!! Ше прийде час!!!
Peace be unto you!
|
|
| |
DeKKeR | Дата: Вівторок, 16.12.2008, 18:08 | Повідомлення # 243 |
Майор
| завтра мене садять на інше місце роботи, де вроді нема нету
Dura lex sed lex.
|
|
| |
arkanoid | Дата: Вівторок, 16.12.2008, 19:09 | Повідомлення # 244 |
Полковник
| та то фігня той інтернет...головне, що не садять
|
|
| |
LionEL | Дата: Середа, 17.12.2008, 10:32 | Повідомлення # 245 |
Генералісимус
| Блін, сиджу дома. Хворий, кості ломить, таблєтки жру...Ааааааааааааааааааааааа!!! Заберіть мене звідси
Я не знаю как жить, если смерть станет вдруг невозможной... (ДДТ)
|
|
| |
Капа | Дата: Середа, 17.12.2008, 10:35 | Повідомлення # 246 |
Полковник
| LionEL, Срочно треба налівай!!!
In vino veritas
|
|
| |
Roma | Дата: Середа, 17.12.2008, 10:38 | Повідомлення # 247 |
Підполковник
Репутація: 4
| розумний налівай(мед+горілка+молоко гаряче) а не просто бульк -бульк з півлітри.
Файне місто Тернопіль рулить!!!
|
|
| |
Serge | Дата: Середа, 17.12.2008, 11:22 | Повідомлення # 248 |
Генерал-майор
Репутація: 6
| LionEL, видно, побігали вчора на славу... Пиво було біля ларька? Чи вже хворий на футбол прийшов?
Футбол - моє життя!
|
|
| |
LionEL | Дата: Середа, 17.12.2008, 11:39 | Повідомлення # 249 |
Генералісимус
| Serge, Пиво було біля ларька. Але взяв собі тепле. А розумів, шо хворий після другої гри. Сіли на лавку, а мені таааак холодно стало, шо просто алєс... Трусило непогано. Нічого, йду лікуватись далі. Подрімаю малость. Може до завтра легше буде...
|
|
| |
Serge | Дата: Середа, 17.12.2008, 12:41 | Повідомлення # 250 |
Генерал-майор
Репутація: 6
| LionEL, давай лікуйся! Хворий ти нам в неділю не помічник! Додано (17.12.2008, 12:41) --------------------------------------------- Цікаві вислови надибав на одеській гілці: ----------------------------------------------------- Кстати Затяти умеют играть только в миньку. На большом поле они никакие и это факт. - rAzeR - (Одесса) 16.12.08 19:26 ----------------------------------------------------- Кстати Львов действительно на большом поле не ахти! Mclayne (Одесса) 16.12.08 19:51 ----------------------------------------------------- ... я не говорю за нашу игру с командой Львова я видел их игру и хорошо знаю эту команду она может играть только в зале... - rAzeR - (Одесса) 16.12.08 22:05 ----------------------------------------------------- ...Так же хочу заметить что Львов не такая уж и сильная команда на большом поле!Да и в миньке основным составом её можно и нужно обыгрывать! ... Mclayne (Одесса) 17.12.08 01:48 ----------------------------------------------------- Виявляється, ми вміємо грати в футбол тільки в залі і то не завжди Виявляється, одесити з нами в міні грають завжди неосновним складом... Та ще й не люблять вони футбол в залі. А на великому полі - саме їхня стихія! Може й нам на весну зробити ставку на великий футбол і учудити щось таке, як цього року в міні? Тим більше, що більш-менш основа команди вже грала цього року з ПТПІ в Дорошеві. Хотілося би й з одеситами та донецькою командою зіграти основою А то якось троха навіть образливо чути їхні враження про нас Ну що, є над чим подумати на весну?
Футбол - моє життя!
|
|
| |
Roma | Дата: Середа, 17.12.2008, 13:48 | Повідомлення # 251 |
Підполковник
| ха ха ха ото наржався з перлів тих клованів най навчаться спочатку командою грати а не окремими персоналіями зіграють хоча б не товарняк- поїхали відіграли один матч і поїхати пити а реально на якись турнір заявились і там доказували які вони фраєра а щодо всеукраїнського турніру - ми вже говорили -відєднуватись нах зробити свою лігу галицьку, ше правда дніпро і київ приєднати і ну нах по одесам донецькам їхати і най їздить одеса в донецьк і донецьк в одесу
Файне місто Тернопіль рулить!!!
Повідомлення відредагував Roma - Середа, 17.12.2008, 13:49 |
|
| |
Vovchyk | Дата: Середа, 17.12.2008, 16:25 | Повідомлення # 252 |
Майор
| Serge, фігассе пацани собі гонять.Наступний рік покаже ху із ху.Головне основою зібратись і турнір провести не в Одесі чи Донецьку
Never say never
|
|
| |
LionEL | Дата: Середа, 17.12.2008, 21:25 | Повідомлення # 253 |
Генералісимус
| Блііііііііііііііііііііііііін! Всяке чув, ну таке Це діти Остапа ніяк ше не відійдуть від турніру в Адєсє, де вони взяли таке високе для себе 3тє місце, обігравши нас з розгромним рахунком 1-0? На чуваків навіть не подіяло те, щ їх вперед ногами винесла команда, яка у фіналі нам 6-1 попала! Ех, я ше до турніру так хотів з цими монстрами футболу зіграти. Діти швиденько і Рівне забули, де ми їх також мордою по паркеті потягали. Кста, в них постійно на кожному турнірі (навіть в Адєсє!!!!) єдина пробема - нема основного складу. Хтось знає, які мегазірки ховаються за тим міфічним "основным составом "? Може Алонсо ше не всьо шоу нам устроїл? Я вже казав, шо говорив перед турніром з Джоні, так він відкрив мені страшенну таємнцю - доказував мені, шо Одеса краще грає в міні. Оттак... Так де ж правда? А загалом, не треба нам звертати увагу на лузерів, які ніяк не змиряться з тим, шо не зможуть щороку вигравати турнір в Києві. Всеж ми, на відміну від них, принаймі відчули на власній шкірі, що таке хороший футбол. А всякі там разери і алонси нехай залишаються на своїй гілці і мріють про то, як вони будуть"абигривать нікакой Львов". Як то кажуть - мріяти ніхто нікому не забороняє. Най тішаться, якщо більше нема чим!
|
|
| |
Seraphim2005 | Дата: Четвер, 18.12.2008, 09:39 | Повідомлення # 254 |
Лейтенант
| Але ти злий, Ліонел!!! Але недобрий!!!
Peace be unto you!
|
|
| |
arkanoid | Дата: Четвер, 18.12.2008, 10:43 | Повідомлення # 255 |
Полковник
| Зато справедливий!
|
|